Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.951
- 77.145
- 4.218
Kiev maçında 90 dakika oynamış 37 yaşındaki Mertens'i yine izleyeceğimiz için sorun yok.açıklayın şu herifi artık allah sizi kahretmiye ya
ctesi yedekten girecek adam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiev maçında 90 dakika oynamış 37 yaşındaki Mertens'i yine izleyeceğimiz için sorun yok.açıklayın şu herifi artık allah sizi kahretmiye ya
ctesi yedekten girecek adam olsun
İyi de neden açıklanmıyor? Sanki Barcelona'dan getiriyoruz, bildiğimiz Eyüp yahu.Yok üstad gaza geliyor herkes
+1 beni de yaz.okan musleranın arkasında falan durursa istifaya davet edip samet ve masonnun safına geçicem
ödeme planında anlaşamıyormuşuz.Kutucu transferi yatmış mı
Köhn konusunda Hannover kulübünü şimdi daha iyi anlıyorum adamların parayı kaç ay ödemedik harbiden ödemek gibi bir planımız yok.ödeme planında anlaşamıyormuşuz.
bizim ödemek gibi bir planımız yok demişiz. eyup kabul etmemiş.

Naber lan spoiler panteri?Yok üstad gaza geliyor herkes
O riski alamazsınAdam akıllı namuslu Sportif Direktörler var diye inanıyorum. Avrupa'da kulüpler bu şekilde yönetiliyor.
Paramiz olsa cicaldau ve morutani alir ligi kucaga alirdik :dGalatasaray'dan cincon diye bahseden tip mi diyor bunu. Bu anonim hesaplarda ki ozguven de başka.
Panterin rengini hic begenmedim üstadNaber lan spoiler panteri?
Kac saattir yayinda bu abiErinç Bilican: "Emerson Royal'ın Fulham'a gideceğini düşünüyorum."
3.5Kac saattir yayinda bu abi
Sana onerdigim filmi izlePanterin rengini hic begenmedim üstad
Kavak yellerine baslamayi düsünüyorum zaman gecmiyor
Senden nbr