Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar Nelsson çok daha iyi bir stoper degil, özellikle geçirdiği sakatliktan sonra. Hoca Nelsson’dan geriden oyun kuramadığı için memnun değil; Skriniar’da geriden oyun kurabilen bir stoper değil, ayrıca yavaşta.
Bizim transferdeki önceliğimiz stoper transferi olmamalı zaten.

Ben şahsen bu gardi düşmanlığının hatipoğlunun başka menajerlerle iş tuttuğundan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum! özellikle davilla haberleri çıkmıştı 1 ay önce filan!!!!! para büyük diğer menajerler gardiye yedirmemeye çalışıyor ve bu aklı kıt hatipoğlunun kanınada cenk üzerine girdiler! zaten bunlarda bir Erden Timur alerjiside var!

bunlar hain bunlar düşman!

yeminle lugatda ki tüm küfürleri ediyorum bu bıyyklıya!

Hakemin art niyetli oldugunu nerden anlarsin. Söyle, dünkü macta baris penalti yapildiginda el ile topa gidiyor hakem barisa yapilani görmektense el pozisyonunu görmek istiyor. Yani adam sana yapilanlanri ite kaka veriyor varin cagirmasiyla. Bu cikan top ve osimhenin penaltisi icinde gecerli. Bu cogunlukla süper ligdede böyle geciyor. Cikan top ve penalti verilse mac kopmus olacak sonucta hakemlerde macin skorunu belirleyebiliyor. Süper ligde olsa bu hatalar ortalik yikilir avrupada olunca kimsenin sesi cikmiyor bunada anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
kutucuya 6 milyon mu
yuh be kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt