Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam efsanemiz, çok büyük başarıları var ve muhtemelen kırdığı rekorları egale eden bir başka adamı ben yaşarken göremeyeceğim ama oynadığın oyun performans odaklı. Profesyonel iş yapıyorsun ve karşılığını da fazlasıyla alıyorsun. Muslera sezon başından beri inanılmaz formsuz. Teknik Direktörün Okan Buruk olmadığı herhangi bir takımda çoktan yedeğe geçmişti bile kusura bakmayacak. En geç Konya maçında kalede Günay olmalı hatalı gol yiyecek olsa bile Günay olmalı çünkü adalet bunu gerektirir.

Muslera da çok kafaya takmayacak bu takımda kimler kimler ıslıklandı, takım bu kadar puan toplamada şimdiye 10 kere gelirdi zaten Kiev maçında başına gelenler.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suatım okan buruk hakkında ne düşünüyorsun?

iyi calismadigimiz bariz . dogru oyun , dogru 11 , dogru dokunus . gibi gibi ve daha nice eksi nuanslar dolayli ben gidisati iyi gormuyorum hoca dolayli .

sevgili okan , uzun bir yazi yazmistim sildim. bi ara eklerim.

ps ;

son 30 resmi macin 26 sin da kalemizde gol gormemiz bayagi dusundurucu bir durum .

dinamo takimi kac km kosmus biz kac km kosmusuz ,inanamadim . sayet rakamlar dagruysa .

rakip 115 km , biz 105 kosmusuz....

saygi ve selamlar .

Musleranin gecen yildan bu yana degisimi gercekten uzucu ya

Gecen yil bile gayet iyiydi, kafasi burda degil cok belli

Fiziki falan bi dusus olamaz bu kadar birkac ayda

Transferden ve bana kalırsa şampiyonluktan bile önemli bir konu var. Yönetimde kendi egosunu Galatasarayin menfaatlerinin önüne koyan bir ekip var. Adam isim verip sabun denen mahluka bizim transferlerin haberini uçuruyor diyor beyler! Diger gazeteci bana yalan söyledi diyor isim veriyor!

Var mi karşılığında bir açıklama bu itham edilen arkadaşlardan ? YOK! Buda demek oluyor ki doğru. Bizim önce bunu çözmemiz lazım.

Yaz boyunca yattiklarinin kaniti transfer edilen 6 oyuncunun transfer tarihleri:

Batshuayi 01.07 (bonservissiz)

24 gün sonra:
Jelert 25.07

10 gün sonra:

Sara 04.08

29 gün sonra:
Jakobs 02.09

2 gün sonra:
Osimhen 04.09

9 gün sonra:
Sallai 13.09

74 günde 6 oyuncu getirenlerden simdi toplam 7 transfer bekliyoruz.
29 günlük transfer tahtasinda 20 gün kaldi, UEFA listelerinin güncellenmesine ise 11 GÜN kaldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt