Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer komitesi:simit sarayı,gsyiad.bu utanç yeter bize

Galatasaray'a gelmesin diye seferberlik ilan edilmiş işte Koç tarafından. Bunların kaynakları bu siteler. Türkiye'de parlayan topçular Galatasaray'a gelmesin diye çalışıldığını, iyi yerlilerin Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye pay edildiğini sürekli yazıyorum. Murat Özkaya'nın takımına karşı bile böyle oluyorsa kukla başkandır orada Murat Özkaya.

adamlar yapamadığı transfer için jankatın kiralık sözleşmesini fesih ettirdi tarihin en büyük 10 rezilliği arasına girer

Kaya Temel: "George Gardi, son zamanlarda Galatasaray'a sıkıntılı bir süreç yaşatıyor. Osimhen transferinde ön plana çıkarılan bir isim ama görüldüğü gibi bir şey değil. Çünkü Osimhen'in sadece Türkiye'ye transfer olma durumu vardı. Osimhen Trabzonspor'a kadar da önerilmişti. Galatasaray, Icardi'ye ve Batshuayi'ye rağmen bu ismi kadrosuna katmıştı."

Kaya Temel: "George Gardi, Skriniar transferinde biraz daha fiyatın yükseltilmesinde rol oynayan isimlerden bir tanesi. Menajerler payına bakar, rakam ne kadar yükselirse ona göre yüzdesini alır. Benim Gardi'ye yüklenme gibi bir amacım yok, aldığım doğru bilgileri paylaşıyorum."

Yalan olduğu şuradan belli günlük faiz 2 milyon TL civarı
Borcun ödenmesiyle açıklamanın bir ilişkisi yok ki.

Günlük faiz dediğin gibi olduğundan bir an önce ödenip çıkılması lazım niye böyle br şey için ekstra beklesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt