Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a gelmesin diye seferberlik ilan edilmiş işte Koç tarafından. Bunların kaynakları bu siteler. Türkiye'de parlayan topçular Galatasaray'a gelmesin diye çalışıldığını, iyi yerlilerin Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye pay edildiğini sürekli yazıyorum. Murat Özkaya'nın takımına karşı bile böyle oluyorsa kukla başkandır orada Murat Özkaya.
Dis gücler ve profesyonel dünyanin umulmadik bariyerleri ne hikmetse sadece bize calisiyor. Galatasaray yönetimi bu kadar aciz olamaz. Transfer dönemi 13 Ocak'ta aciliyorsa sen ayni gün bu oyuncunun lisansini cikarmak zorundasin.

Ya orası ayrı konu ama 4 gündür 70 şut atıp saçma sapan goller yiyip maç kaybet sinir krizlik maçlar ikisi de.

Üzerine de 1.5 aydır ismi çıkan (ben en başından beri Fb’ye gideceğini düşünüyordum o ayrı) Skriniar 3 saate fb de haberi gör
.
Üzerine başkanı teknik heyeti ve oyuncusu Gs’li transferi bitireme ve yarın görüşülecek denen adam 3. Dakika sezonu kapatsın
Hepsine sorun yok ama Skriniar'ı iyi ki almadık. Kötü değil ama bizim defans sorunumuz stoperden kaynaklı değil. Hayvan gibi her maç saldıracağız salaklığı yüzünden 70'de oyuncuların pili bitiyor. Bizim en büyük sıkıntı kulübe hiç katkı yok kulübeden zira geçen sene Tete-Zaha-Ziyech gibi isimler vardı.

Galatasaray'a gelmesin diye seferberlik ilan edilmiş işte Koç tarafından. Bunların kaynakları bu siteler. Türkiye'de parlayan topçular Galatasaray'a gelmesin diye çalışıldığını, iyi yerlilerin Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye pay edildiğini sürekli yazıyorum. Murat Özkaya'nın takımına karşı bile böyle oluyorsa kukla başkandır orada Murat Özkaya.
Menajerler icin içinde bu olaylarin

Dis gücler ve profesyonel dünyanin umulmadik bariyerleri ne hikmetse sadece bize calisiyor. Galatasaray yönetimi bu kadar aciz olamaz. Transfer dönemi 13 Ocak'ta aciliyorsa sen ayni gün bu oyuncunun lisansini cikarmak zorundasin.
Hükümetle ortak olan bir sermaye grubunu hiç bir organizasyon karşısına alamadığı için kafalarına göre her türlü düzeni kuruyorlar sağda solda. Bu iş yönetimi aşıyor.

Şu formadan vardı kaybetmiştim. Second hand kıyafet satılan bir siteden aldım, Fransa'dan yollayacak Jonathan diye bir Fransız. Buyer protection falan diye bir şey yazıyordu ama umarım düdüklememiştir beni.

Screenshot_2025-01-22-21-21-40-158_fr.vinted.webp

Gardi olmasa şu anki takım diye birşey yoktu bir de gardiyi kötülüyor yorumcu duyumcu denen herifler şaka gibi

Salı sallanır, çarşamba çarşaflanır, perşembe perişandır, cuma mübarek gün...

Kutucunun menajeri 2 milyon euro maaş istemiş. Yuhh hemen kalksınlar masadan. Menajeri de eski bjkli serdar özkan.

Bu kadar kulübe nasıl sahip olabiliyor ki zaten.
Bizde de yerli fw lazımken umutu fenere peşkeş çekerken sorun olmuyor. Bize gelince eski oyuncumuz için 10 milyon istemeler bunun için işi yokuşa sürmeler.

Kaya Temel: "Galatasaray, bonservis bütçesini ileri hatta harcayacak. Stoper ve sağ bek kiralık şeklinde düşünülüyor. Kulüpler, satın alma opsiyonu da eklemek istiyor ama Galatasaray Emerson için de sadece kiralama teklifi yapmıştı."

Benzer tepkiyi bende verdim. Ne alaka yönetici de benzer bir şey diyor çünkü ne yani her şey hazır hani oradan çıkıldığı açıklansa belki bir nebze geç kaldılar ama sonuçta yaptılar olacak ama dediklerine göre başkanın çıkmasını bekliyor muşuz? Başkan ne zaman çıkacak haftaya mı kaldı? Ne zaman açıklanacak bilmiyoruz. Komedi gibi.

ahmed o kadar istedi, menajeri bu kadar istedi. zart zurt haberler geliyor yine. beceriksizler habire mesaj yollattiracagina youtube yayinlardan birine baglanip ne kadar rezillik yasattiklarini anlatsin. 10 gündür niye transfer yok, ilgi gösterilen oyuncusu sayisi gercekten 0 mi, hocayi nasil kandiriyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt