Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parma sert ve agresif bi takim

Leoni hayranı olduğumdan geçen sene parma inter macni izlemiştim

Hepsi genç ve tutkulu oynuyodu
Ben de Chivu zamanı sezon sonu birkaç maçlarını izlemiştim. Beğenmiştim ben de takımı baya

Dün mesela Inter'i izledim. Lecce'yi fena boğdular. Inzaghi zamanı öyle maçlarda kazalar olabiliyordu. Chivu fena adam değil. Tabii biraz hazır bir sisteme kondu ama gencoları iyi değerlendiriyor. Inzaghi kadar evlatçılık da yapmıyor. Inzaghi ne kadar büyük hoca olsa da elindeki iki şampiyonluğu verdi sonuçta. Chivu'nun büyük maç problemini çözmesi lazım, o da biraz savunma kaynaklı

Bizim orta saha saglam dursun yeter ... Sanki liverpoolu ajaxi falan yenerken reijndersle szoboslai yoktu ya ..
Ön bölge zaten formda olunca kendi kendine gol atiyor... bizim su an onceligimiz orta sahaya o direnci katabilmek bu keita denen eleman da o is icin bicilmis kaftan gibi gorunuyor videolarda..
Ben artik hucumcu iyi top tasiyan orta sahadan gectim bu donem direncli oyuncuyu bulsak yeter..Diger kisim Sara veya İlkaydan biri gidence olur ancak..

Bir de kanat rotasyonuna saglam birini bulursak yine ezer geceriz bunlari

Takımın kaderi Osimhen, Yunus, Barış ve Sane'ye bağlı. Osimhen fb maçında yoktu dayak yiyerek kaybettik diğer hücumcularda formsuzdu. Yunus sakattı takım kabız oldu üretemez hale geldi. Sane ligin ilk haftalarında kötüydü yeni toparladı biraz düşerse biteriz. Bu dörtlü her maç %100 ile oynamazsa şampiyonluk gidiyor. Kadroda bu isimlerin yanına yaklaşabilen kimse yok. Icardi, Ahmed, Yusuf gibi oyuncular kadronun bir unsuru değil.

İngiltere'den kanat dedikodusu... MITOMA olabilir mi ne dersiniz.

İtalya'ya alışverişe gitmiş dükkanları gezer gibi transfer stratejisi ile devam. Menajerlere tek tek senin elinde neler var fiyatı en son kaça olur diye soruyorlar muhtemelen.

Bu arada şu anda Mandela Keita gibi isimleri ikna etmemiz epey zor. Hatta Toth bile zor

Sonuçta bu çocuklar çıkıştalar, basında iyi kötü bir isim yapmışlar. Büyük liglerden büyük kulüplerle adları geçmiş

Yaz aylarında olsak, düzgün bir yönetim olsa belki bir şekilde kariyeri için doğru olanın bu olduğuna ikna edersin

Fakat bizim Avrupa'daki repütasyonumuz belli. Geliştirip sattığımız pek fazla isim de yok. Bir de şimdi devre arasındayız, sezon ortası kariyer hamlesi nadir yapılır

Tempolu dinamik topçu, Tempolu dinamik topçu, tempolu dinamikler topçu acilllll.

Keita iyi topcu

Antwerp ile sampiyonlugu kazandiklarinda takimin en önemli topcularindan biriydi

Ama milli futbolcu falan degil burada yazildigi gibi,ben milli takim da macini hatirlayamadim bir iki mac oynadiysa bilemem

Hücuma 2 oyuncu kesin lazım zaten

Hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil. Sürekli üretmesi gereken oyuncu ile savunma yapan oyuncunun aynı düzeyde form tutması mümkün değil. En fazla değişiklik ve hamle ihtiyacı hücum hattında oluyor. Hücum oyuncusu savunma gibi idare edemiyor mutlaka katkı yapmak zorunda, yapamıyorsa daha iyisi ile değişmek zorunda. Maç içerisindeki ihtiyaca göre 6 hücumcuyu bile aynı anda sahaya sokarsın. 4 tane bek oyuncumuz olmadan oynayabildik, yıllardır beksiz şampiyon oluyoruz. Osimhen, Yunus, Barış, Sane olmadan takım ligde zor kalır.

Bu sene kötü durumda diye okumuştum ama satarlar mı? Formunu biraz yakalasa müthiş bir oyuncu.
Brighton tüccar kulüp neden olmasın. Büyük para kazanmanın tam zamanı onlar için

Reiss Nelson, Jadon Sancho tarzı ıskartaya çıkmış bir isim olması daha olası tabii

Aslında ben bayadır Tyrique George'u gözüme kestirmiştim. Tam playmaker kanat oyunu da çok olgun çocuğun. Geri alma opsiyonuyla satabilir Chelsea çocuğu bi şekilde ikna edebilirsek. Fakat hiç sanmıyorum

bu maçın da ilk yarısına baktım, hem kendilerine yakın rakiple oynuyorlar hem de erken geriye düştüler. pek risk almayan, ileri dikine pas veya dribling denemeyen, aldığını yana veren bi tip. mücadeleci, kesici, standart bi 6 gibi geldi bana. iki maçla hüküm vermemek lazım ama biraz da belli ediyor. belçikalı, siyahi, adı da keita, parma kapıyı 20 civarından açar kesinlikle. bence 15-20 etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt