- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
En iyisi saraTorreira yerine Mc Tominay tarzı bir oyuncu çok isterdim aslında fakat şöyle bir durum var orta sahamız o kadar yetersiz ki elle tutulur tek oyuncumuz da yine Torreira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisi saraTorreira yerine Mc Tominay tarzı bir oyuncu çok isterdim aslında fakat şöyle bir durum var orta sahamız o kadar yetersiz ki elle tutulur tek oyuncumuz da yine Torreira
Hoşmen mi ?Astrodemo diye bi astroloji sitesi vardi ben ergenkene.
bi kiz vardi fbli orda
Azizin yüzünden fb bu hale geldi diyince bana cemkirmisti kaşar karı.aslan burcuydu bi de
Kante de 1 sene sonra 11de sans bulmuşSon 10 Fransa macinda 1 kere oynamis, 8'inde kadroda bile degilmis.
@Sadri Baykam bu emam aṣur neymiṣ böyle? 2-3 yaṣ genc olsa girilimiṣ bu topa
Ekli dosyayı görüntüle 311539
Nerde bu maç bende izleyecemBoş topçu önermem
Nijeryadaki adams da öyle izle saat 23de
Son zamanlarda iyi gibi ama öncesi berbattı.En iyisi sara
00:00 sonrası link gelecektir.Umudum link var mı![]()
![]()
tüm hamlelerde gec kalıp rakip ortasahayı arkadan kovalayan hamle mekanizmasıhem haber yok hem de ekibimizin saha icindeki en zeki, pas ve hamle karar mekanizmasi en ust duzey topcusu hk garip cumleler okuyoz bari maradona tekrar istanbul’a insin
Astroloji bir bilim midir, ilim midir, safsata mıdır sergenim yıldızbükücümAstrodemo diye bi astroloji sitesi vardi ben ergenkene.
bi kiz vardi fbli orda
Azizin yüzünden fb bu hale geldi diyince bana cemkirmisti kaşar karı.aslan burcuydu bi de
Onu izledim gecen. Iyi yedek olurdu osiyeBoş topçu önermem
Nijeryadaki adams da öyle izle saat 23de
Bak bu önemli infoyu verdiğin çok iyi oldu!..Astrodemo diye bi astroloji sitesi vardi ben ergenkene.
bi kiz vardi fbli orda
PekiSon 10 Fransa macinda 1 kere oynamis, 8'inde kadroda bile degilmis.
Daha tempolu demedim de Kante'yi hala tempolu, 90 dakika pire gibi kosan, basan adam sanman gerip geldi. En son Chelsea'de izledin sanirim.Peki
İlkay kanteden daha tempolu diyosan ne diyim ki