Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.607
- 73.142
- 5.188
Yaza bıraktım o operasyonu hocam. Şimdi ortasahaya osimhen alalımYakışır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaza bıraktım o operasyonu hocam. Şimdi ortasahaya osimhen alalımYakışır
Muhtemelen odur çunku bu heriften baskası gitmedi monacodan pl ye o dönem.Şimdi hatırladım bizim sezon başı Monaco'dan Singo ile beraber istediğimiz bir orta sahada var deniyordu ama o PL'ye gitmek istiyor denmişti o bu oyuncu mu acaba? Eğer o ise bak şimdi salladıysa bile çok güzel sallamış tebrik etmek lazım.
Muhtemelen odur çunku bu heriften baskası gitmedi monacodan pl ye o dönem.
Hangi haluk la yürekli mi Emreye sorman gerekirdi onu o da forumu bıraktı :dhaluk kankan nasil
Bence ara transferde de en az bir stoper lazım gene nedim mevcut ikili sapıtmaya başladıYaza bıraktım o operasyonu hocam. Şimdi ortasahaya osimhen alalım
Gerçi alsınlar ya bütçe sınırımız yok dediler acil stoper lazımBence ara transferde de en az bir stoper lazım gene nedim mevcut ikili sapıtmaya başladı
Ne oynayacağız bu rezil 11leUÇ
Merhum Singo apo sanchez Jacobs
Torreira magassa
Yunus
Sane osi barıs
Şöyle bi 11
Hayır. Gurrpegi'ye göre bize gelmek için haber yollamış ama istemedik.Şimdi hatırladım bizim sezon başı Monaco'dan Singo ile beraber istediğimiz bir orta sahada var deniyordu ama o PL'ye gitmek istiyor denmişti o bu oyuncu mu acaba? Eğer o ise bak şimdi salladıysa bile çok güzel sallamış tebrik etmek lazım.
Fußball SpielenNe oynayacağız bu rezil 11le