Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.115
- 59.870
- 3.473
Hala mı zaha ya sabır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anda basının haberi yok o işten. Magassa desen topçu olduğunu anlamalarına kadar 2 gün geçerMagassa yarın kaç gibi reddediliriz? Ben öğlen 12 diyorum
Sallayan kaynağa göre transfer bitmiş.Magassa yarın kaç gibi reddediliriz? Ben öğlen 12 diyorum
25+6 bonusa almışızMagassa kim yav? Kimden geliyor bu haber? Takip edemedim.
Terimin elinde zaha gibi oyuncu olsaydı bu ligde uçururdu geçiş oyunuylaUlan ne zoruma gidiyor vallahi zahaya yapılan. Verem için zahayı yedin. Biz daha okandan bir şey bekliyoruz. Kimse kusura bakmasın zaha 3 4 tane lokmacı eder
No name herife bu paralari vermeyiz umarim25+6 bonusa almışız
Piyasaya yeni düşen bi duyumcu üfürdü
Olabilir de, kümede kalma ihtimalleri de hiç yok değil yani. Böyle bir durumun içindeyken kolay kolay iyi topçularını vermezler mantığen. Para şu anda işlerine yarayan bir şey değil çünkü.West Ham'dan ayrilamaz mi? Sonucta kumeye dusecekler. Bircok oyuncu kacmaya yer ariyor olabilir aslinda.
SamardzicMali anlamda en az dolandırılacağımız isim Samardzic gibi duruyor. Ulan haftalarca herifi zamanında almak için uğraştık. Başkan aynı, hoca aynı. Şimdi fırsat ayağına gelmiş, fazla süre bulamıyor, daha yeni 24'üne girecek, MT oyuncusu. 681 dk'da 3 gol 2 asist yapmış İtalya gibi bir ligde. Gidin alın işte. Mis gibi oyuncu. Maaşı da 2.5'u geçmez. Ama yok, illa 30 bonservis 5 maaş verecekler birine.