Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece şampinlar için değil, gördük ki süper kupa için de lig için de transfer şart. Ancak teknik kadro basiret yoksunu olduğu için bunu öngöremedi. Süper kupayı rakibe verdik, sırada lig şampiyonluğu var. Şampiyonlar ligi gruplarda bu haliyle harikülade bir gelişme olmazsa elendik zaten. Bir transfer, sadece bir transfer ne kadar şeyi değiştirdi. O transfer de Guendouzi transferi.. Bizim almamız gerek, bize önerilen, bizim sırt çevirmemiz üzerine rakibe giden…

En skandal işler niye hep bizde oluyor, kafayı yemelik. Daha önce Gomis'i satıp CL'ye Eren ile gitmiştik, ocak ayında ise elli tane yerden red yiyince son günlerde Kasımpaşa'yı zengin etmişlerdi ve Mitrouglu denen bitiği getirmişlerdi. Daha bu yaz aynı şeyi Uğurcan'da yaşadık. Şimdi yine aynısı yaşanıyor. Üstüne tarihimizin en zengin döneminde yaşanıyor şunlar ha. Bu kulübün her şeye ve herkese rağmen bu kadar başarılı olması tez konusu filan olmalı. Yoksa şimdi dursun, polat, belmas gibi adamlarla hamsilerden beter durumda olmamız lazımdı normalde. Şu takımı Göztepe gibi yabancılar yönetse 5 yıl içinde CL'nin en korkulan ve düzenli olarak çeyrek/yarı final yapan takımlarından olurduk. Tam bir potansiyel hebası, yazık.
Ben hep diyorum bir iş yaparken ne kadar az Türk o kadar iyi. Yöneticimizden toplumuna hepimiz sıkıntılıyız kafayı kullanma anlamında

Ederson
Lookman
Marmoush

Surprise Wow GIF

Neye kızılıyor ki anlamıyorum son gün Osimhen şansa bala gelmese şampiyon olamıyorduk

Seferovic kötü çıktı Icardi piyangosu geldi şampiyon olduk

Geçen sene Lemina gelmese yine olamıyorduk adamlar şampiyonluğa giderken Boey sattı 102 puan almasaydık şampiyon olamıyorduk.

Hangi transfer dönemi sorunsuz geçti ki vasata alışmış bir yönetim.

----Mandela Keita---Ederson

Sane----Marmoush---Lookman

----------------Osimhen--------

Help Me Wow GIF by Feliks Tomasz Konczakowski

Rakip bile akıllandı adamlar Dzeko + Tadic'in kattıklarını gördü üstüne Skriniar'ı gördükten sonra full + full artık doğru isimlere gitmeye başladılar bizse halen fırsat demeye devam edelim 3 senedir şampiyon olan takım fener mi Galatasaray mı şu transfer dönemine bakınca emin değilim.

Lookman marmuş lüks olmuyor mu sergenim daha doğru dürüst ortasahamız yokken, sen akil adamdın noldu yalnız ederson kurtarmaz
2 ortasaha yazdık oraya gormuyon mu

Lüks demeye devam yarın barışta sakatlanınca yunus ve sane yeter

Care belli:

Yeni TD

marco rose yada olivier glasner

Doğru demiş, genç oyuncular transfer edilmeli artık; yeterince yıldız oyuncumuz var...

rezil olmaya devam ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt