Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.167
- 4.871
- 1.168
Ayın 28i gelene kadar takımda oyuncu kalmayacak gibi. Tabi bu geniş kadronun sıkıntıları !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GEÇEN YAZIN HABERİ
İlla bir adam istiyorsan 30M’lik bari Paqueta kovala saf yetenek yav yazın da kovalamışsın
Çok övülen bir adamdı, kaça biter bilmiyorum da bir tane şöyle adam alamıyorlar.
Kesinlikle.. Adan zeye idari ve teknik yönetim değişmeli, eskinin tek bir kalıntısı dahi kalmamalı ve yönetim şeması yeniden şekillenmeli.Bazen rezil olmak gerekir, yine zirveye cikmak icin maalesef.
Ozbek yonetimi ve saz arkadaslari komple istifa etmeleri lazim, arti buruk bey ve ekibi de.
Komple kan degisikligi lazim.
Ve yeni gelecek baskan, Sportif A.S.'ye dogru adamlari koyup bir tane cok iyi bir sportif direktor getirmesi lazim.
Atletico maçında Okan’ın yeni transferini oynatacağını mı sanıyorsun gerçekten? 3 yıldır Okan’ı tanımadın mı? Zırnık para harcanmamalı, bunların topu gidene kadar..Maddiyat durumuna bakmıyorum 5-10 fark varsa verip alsınlar hem lig hemde cl riske girecek yoksa oluru varsa hemen. Bitirsinler atletico maçında sahada olur adamlar şansımız olur
En büyük transfer, bu teknik ve idari kadronun gitmesidir. Parayı çarçur edecek yoksa bunlar.Devre arasinda o paralar asla harcanmamali
Bir tane maliyeti yüksek bir oyuncu alinabilir hucum hattina iyi bir on numara mesela
Orta saha’ya ise kesinlikle daha ucuza bir topcu bulunmali
Cl de devam edip etmeyecegimiz belli degil
Iyi bir kadromuz var ama eksiklerimiz var
Madem okadar paramiz var kimsenin tartismayacagi bir on numara alalim,geri kalan transferleri daha ucuz fiyatlara halledelim
Sanmıyorum taraftarda başarıya endeksli güç zehirlenmesi var.Önce teknik heyetle yönetim doğru işleri yapsın da taraftar kalanı halleder.
Sosyal medyayı açıp bakarsan kalkan götü görürsün. Burada dahil bu var.Aynen taraftarın gtü kalkmıştır güzel hikaye
Carrusca? Parlatip satamadik amaSu Guney Amerika pazarina bir giremedik. Bir kere suradan bir genc alip, parlatip satalim. Olmeden gorebilecek miyiz bakalim.
Sosyal medyayı açıp bakarsan kalkan götü görürsün. Burada dahil bu var.
Bende yapıyorum (okan konusunda) futbolcu konsunda zaten yangın yeri. Daha dün torreira yangını yapıyordunuz burada.
Ya olm saydırma bana şimdiSanmıyorum taraftarda başarıya endeksli güç zehirlenmesi var.
İç içe geçmiş düğüm olmuş kulüp ile taraftar maalesef.
Taraftar doymuyor. Bugün 10 milyonluk 2 herif alsan bunlar mı geldi denilecek.
Osimhen sonrası hele hep daha fazlası doyumsuzluğu var. Ben biraz da yönetimin hamlelerdeki garanticilik olayını buna bağlıyorum.
Okanın karakterine göre hep garantici herifti 2 sene önce de bunu söyledim burada genç gibi düşüncesi yok 27-32 olsun pahalı olsun sonuç versin. Bildiğin italyan zihniyeti var elemanda. Seviyeyi italya çıkarabilirsen okey de çıkaramazsan sahadaki gibi ucubeyle karşılaşıyoruz.
Katılıyorum ilk defa bu sene ciddi anlamda güçlendiler o yüzden bizimkilerin de biran önce elini hızlı tutması lazım devre arası transferde herkes maliyet hesaplıyor ama kimse iyi topçusunu sana uyguna vermez abi italyaya gidipte ölücü galericiler gibi pazarlık yapmanın mantığı yok imkanın varsa alıp geçeceksin zaman kısıtlı abiAyrıca Fener eskisi gibi yanlış işler de yapmıyor artık, hocalarıyla ilk kez transfer dönemi geçiriyorlar.
Biz 8. transfer dönemini geçiriyoruz 300 bonservis üstüne fahiş maaşlar ödüyoruz takımda oynayacak topçu yok.
Taraftar mı suçlu bunda