Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükumet bize karşı diye ağlayan fener, kayyum atanan kulübe 3 çöp oyuncusunu verip kontenjanı açtı. He hükümet karşı size!

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan beyin kadrosu genişti pardon unutmuşum

8 maç kaçıracakmış sara, en azından kimi yedek bırakacağına kafa patlatmaz

lemina ile torreira sahada bayılana oynat hocam tam senlik ortam oluştu
Akşam olumsuz bi durumda sen gör yangını abi leminaya ilkaya çelikten zırh giydirsinler

aaa sara 1.5 ay yokmuş

lemina torreira ve ilkay kaldı

kaanı adamdan saymıyorum onun hindistanda güreş müsabakalarına katılma zamanı gelmiş
Adamın diz bağ sakatlığı var, 15 günde döneceğine inananlar var forumda. Şakaya gelecek bölge değil, futbol hayatı biter dikkat edilmezse.

Akşam olumsuz bi durumda sen gör yangını abi leminaya ilkaya çelikten zırh giydirsinler
kötü sonuçta topçulara tepki koyanın ........

tribünler artık okan ve yönetime mesaj vermeli

okanı el bebek gül bebek büyütüyoruz resmen

FTyi protesto eden akılsızlar, bir kez olsun okana had bildirmeye kalkışmadı

Ben Yunusu orta saha saymıyorum. Bu şartlarda 6 kişi olması gereken rotasyonda 3 oyuncumuz kaldı. Hadi sakat Sarayı sayalım 4 müthiş planlama

Adamın diz bağ sakatlığı var, 15 günde döneceğine inananlar var forumda. Şakaya gelecek bölge değil, futbol hayatı biter dikkat edilmezse.

saradan acilen çıkılmalı bence

5-10 ne veren varsa yollanmalı, daha bize fayda gelmez

Sara en az 1 ay yok, Lemina ile ilkay 2 maç üst üste oynayamaz, berkante gitti, Kaan 200 kilo , Torreira da gitmek istiyor madem gönderin tertemiz çözmüş oluruz meseleyi, hocamızın da kafası karışmaz kimi oynatacağım diye büyük dertten kurtarmış oluruz kendisini

Ücretine bakılmadan tereddütsüz bu takıma Shaqiri alınmalı, çevik adam 38e kadar rahat oynar , 4-4lük 10 numara

Sara en az 1 ay yok, Lemina ile ilkay 2 maç üst üste oynayamaz, berkante gitti, Kaan 200 kilo , Torreira da gitmek istiyor madem gönderin tertemiz çözmüş oluruz meseleyi, hocamızın da kafası karışmaz kimi oynatacağım diye büyük dertten kurtarmış oluruz kendisini
12 kişi mi oynayacam diye düşünmemiş olur, 11 kişi çıkar maçlara rahat rahat

lemina da patlarsa görün siz cümbüşü

singoyu ön liberoda deneyelim bari

Kutlu 4 maç kaçıracak dedi-2-3 hafta ediyo

Haberturk-trtspor Çağatay midir ne boksa 4 hafta

Yakup 6 hafta

Bu durumda kutluya inanıyorum sizin pesimistliginizdense bay doktorlar

Bana rica falan da etmeyin

Yıldız yada Okan’ın tabiri ile elit oyuncuyu sizce kim istiyor? Yönetim mi taraftar mı?
Mesela -takımın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak- Zabi, Dennis, alex toth gibi birini mi istersiniz yoksa adı bizimle geçen elitleri mi? Tabii bu soruya paralel şu soru da gündeme gelir; ilk 11 sizce yeterlimi?
Fikrim, kavukçu şow yapmak istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt