Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tartıştığımız konu bu değil ki. Tartıştığımız Okan’ın aldığımız yeni oyuncuyu oynatıp oynatmaması. Kural gereği oynamayacak eyvallah, bunu herkes biliyor diye, belirtme ihtiyacı hissetmedim. Ancak belirtmek gerekiyormuş, haklısın..
Abdullah bak bunu sen yazdın. Hocaya sallaman, nefretini kusman ya da eleştirmen dert değil. Ben de sallayacaksan en azından açık bırakmadan salla dedim.
Atletico maçında Okan’ın yeni transferini oynatacağını mı sanıyorsun gerçekten? 3 yıldır Okan’ı tanımadın mı? Zırnık para harcanmamalı, bunların topu gidene kadar..

Akşam puan kaybı olur üzerine ath.madrid de fark atarsa başkan kendisi der git kaç paraysa al getir diye

Ingilteredeki muthis kanat sterling mi yoksa

fernando
onyekuru
nelson

3 üç adamdan bul gel şampiyon olalım çok rahat.

On numara aradığımız yerde Barca’da 6M serbest kalma bedelli 19 yaşında 10 numara var.

Kulüpten bir kişinin haberi var mıdır sanmam. Aslında transferde yetkili kişiler bu işlerden haberi olması gerektiği için transferde yetkililer……

Barcelona’nın 19 yaşındaki 10 numarası çok meraklıydı buraya gelip kariyerini söndürmek için.
Bu şekil transferleri yapabilmemiz için daha çok adımlar atmamız lazım.

Abdullah bak bunu sen yazdın. Hocaya sallaman, nefretini kusman ya da eleştirmen dert değil. Ben de sallayacaksan en azından açık bırakmadan salla dedim.
Yahu onu yazmadım demiyorum ki, o mesaj başka bir mesaja karşılık yazıldı. Haa mesajda “yav kural engel ama bir an için bu kuralın olmadığını var sayarak” diye eklemem gerekiyormuş. Burayı yani gsc’yi takip eden herkes biliyor ki grup aşamasında listeye dahil edilen oyuncular oynamayacak.

Akşam bir sey olmaz da atleticodan fark yersek Okan beyle taraftarin bagi tamamen kopar.

Yahu onu yazmadım demiyorum ki, o mesaj başka bir mesaja karşılık yazıldı. Haa mesajda “yav kural engel ama bir an için bu kuralın olmadığını var sayarak” diye eklemem gerekiyormuş. Burayı yani gsc’yi takip eden herkes biliyor ki grup aşamasında listeye dahil edilen oyuncular oynamayacak.
Ya Abdullah hata yaptım diye kendin demiyorsun sonra başka birisinin bunları hatalı yapıyor dediğinde düzeltmesini bekliyorsun. Neyse umarım hem city e hem atleticoya çakarız.

umarım transfer yapmayız

kanat transferine para harcayan mal oğlu maldır

Noa Lang ve Frattesi çöplerine 60 milyon gömmeden biri getirsin şu simitçiyi, eli boş dönsün havalimanında coşkulu karşılama yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt