Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 lik Kantenin hesabını kitabını tutacak şeref ve haysiyet sahibi bir gazteci medya mensubu muhabir var mı ülkede ? Adam Osimden fazla para kazanıyor şuan. Şikecilere daha azına mı gelcek acaba ?

Bizde burda hesap kitap cart curt yapıyoz. Biz alalım hesabını kitabını sabahlara kadar yapsınlar o çok şerefli medya

Fofana+Hakan olursa olabilir ama 3 hafta sakat olan sonra ne zaman hazır olacak olan muamma Hakan tek orta saha transferi olursa yine tüy dikerler

Khannous 25 opsiyonla stuttgart a gitmiş

150 harcadık 2 tane şöyle topçu almadık

Lan 6 tane 25e topçu alırdık sezon başı

Şimdi de en kötü 50-75 civarı bir şey harcayacaz 3 daha ekle

İlk 11i cayır cayır hem genç hem sağlam taş gibi topçudan dizerdik

İçim yanıyor içim
Şu paraları PSV Ajax Benfica lisbona ver , Frankfurta Uniona 5 atar

Onyedika iyi oynuyor

Biz niye herkese 30 bonservis, minimum 6-7 maaş öneriyoruz? Böyle bir saçmalık mı var ya? Lan bari herifin yıllığı insani olsun. Petrol rezervimiz var sanki. İsimsiz oyuncu istemiyormuş. Bizi Real, kendisini de Ancelotti filan zannediyor herhalde ciddi ciddi. Bu futbol dahisini sene sonu kovmazsak 3 yıl içinde bedavaya topçu aradığımız FFP dönemlerine tekrar dönme ihtimalimizi bayağı yüksek görüyorum. 30 milyonlar sanki 3 milyonmuş gibi telaffuz ediliyor. AL'de elimize veren 3 kuruşluk takımların totalde 10 milyon Euro maaş yükü yoktur. Ligde ise Anadolu takımlarının en baba topçusu 500 bin Euro filan alıyor. Şu takımları yenmek için konuşulan paralara bak ya. Kafayı yersin.

Khannous 25 opsiyonla stuttgart a gitmiş

150 harcadık 2 tane şöyle topçu almadık

leicester'da oynarken forumda konuşmuştuk diye hatırlıyorum bu çocuğu şimdi arattım yazmışız

Fofana da bende maalesef Ndombele vibe ı alıyorum.
Fofana yazilanlar arasinda en iyisi almalari imkansiz bence Milanla sampiyonluga oynuyor adam. Monacodaki performansi muazzamdi zaten Fransa milli takimina girdi ordaki performansiyla. İtalya ligi dar alanda meziyetlerini cok sergileyemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt