Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.325
- 5.188
Taha şahin
Lookman
Mandela keita
Samardzic
Muriqi
Bunlar alınmalı
Lookman
Mandela keita
Samardzic
Muriqi
Bunlar alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım ne masallar anlayacak okan
35 milyon kaleciye vereceğine 40 milyon Emerye ver hocan olsunUlan sansimiz da yok habire Aston Villa kotu skorlar alsin diye bekliyorum ki yaz doneminde Emery gonderilsin diye ama adam habire kazaniyor.
Sorunu gidin başka yerde arayın. İcardi ve ya bir başka oyuncuya yapılacak hareketlerle otorite sağlayamazsın.Icardi ile vedalaşacağını resmen açıklayacaksın, takımda kimsenin dokunulmazlığı olmadığını sahada oynayanlar da anlayacak, sonra 2 tane ilk 11 e transfer yapacaksın bak bakalım takım düzeliyor mu. Sorun net disiplinsizlik. İcardi şu haliyle anadolu takımlarında ilk 11 oynayamaz.
Glasner‘i getirmeliyiz yazinUlan sansimiz da yok habire Aston Villa kotu skorlar alsin diye bekliyorum ki yaz doneminde Emery gonderilsin diye ama adam habire kazaniyor.
Tamam işte hep birlikte defolup gidecekler.5 transfer ve td diyorsun zaten bunun olmayacağını biliyoruz. 5 değil 1 transfer yapamıyorlar daha. Okan da gitmeyecek.
ilkayı aldık hakana gerek yok tayfaya ne dersinMertens değilse yaşlı topçu almayın birader. İlkay falan acayip aptalca iş oldu maalesef
DurFenerin yerinde olsam mesela bu gece net bir oyuncu açıklardım tam kuduracağımız dakikalar mental açıdan daha fena patlatırız.