Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maç Osimhen yoktan deparlarla 2 tana pozisyona sokmuştu zaten başka da bir şey yapamadık. :asd:
Oyanan futbol gerçekten leş bu sezon, 4, yada 5 maç ancak sayarsın bu sene iyi oynadığımız , dikkat edersen genelide Sara'nın oynadığı maçlar, Yunus ve İlkay bu takımda asla 11 olmaz , ligde yine Yunus arada olur kanat oynarsa oda

Oyanan futbol gerçekten leş bu sezon, 4, yada 5 maç ancak satarsın bu sene iyi oynadığımız , dikkat edersen genelide Sara'nın oynadığı maçlar, Yunus ve İlkay bu takımda asla 11 olmaz , ligde yine Yunus arada olur kanat oynarsa oda
Dünün gelişi belliydi açıkçası Alanyaspor maçında oynanan futboldan sonra bir şeyler yapmamız gerekiyordu çünkü hiçbir maçta o kadar baskı yememiştik o bile bir şeyleri gösteriyordu.

Transfer yapmaları için illa 1 süper kupa ve 2 puan mı kaybedilmeli. Şu transferleri zamanında neden yapmıyorlar
Beceriksiz ve isini ciddiye almayan bir ekip olursa bunlar normal. Kulubun bir sportif direktoru bile yok yani hani desen Kavukcu'nun elinden hersey geliyor istedigini alip getiriyor, oyle birsey de yok.

Gidin tek başına maç alacak adam alın bu hocanın bir şey becerebileceği yok çünkü lookmana 50 mi veriyorsunuz 60 mı neyse verin

Okan hocamızdan Metehan Baltacı olsa böyle olmazdı gibisinden bir çıkış bekliyorum.

Tüm bu sonuçlar Metehan'ın olmamasından kaynaklanıyor eğer olsaydı rotasyon eksilmeyecekti.

Bugün yedek kulübesinde 4-5 adam olsa dahi oyuna 1 tanesi anca girerdi. Sane ile Bay sakatlanmadığı sürece her an skor yapabilecek oyuncular olduğu için bunları çıkarmaz. Gol lazım İcardi'yi çıkarmaz sadece İlkay çıkar risk alır öne birini koyardı. Rezil rüsva olup ayağı dahi kalkmayan Yunus'u bile son çare alır çünkü bir hareketine güvenir.

Temel olarak hocanın bakış açışı değişmeli yoksa alınan adamların sakatlık/cezalı olmadığı durumda işe yaratılması güç.

300 milyonluk kadro nasıl bu kadar kepaze olabilir nasıl bu kadar eksik olabilir. Başkan mı kavukçu mu okan mı ? Kim vercek bunun hesabını

Sorulmasi gereken, hangisi daha iyi?

1- hoca istifa eder, muhalefet yonetimin ustune gider yonetim degisir. Bir sekil ikincilik ile CL oneleme ile yeniden sil bastan yapilir

2- yok bekleyelim edelim, sansa kazik yiyerek ligi belki aliriz. Taraftarda sakinlesir.

Benim secenegim 1 bu ikisi arasinda.

Hala sampiyon gayet olabliriz bu arada. Orasi baska konu ama mantalite gitmis. Ya hoca yonetim ya hoca- takim arasi kopmus gitmis. Sampiyon olunacaksa sifirlamak yerine hoca ve mumkunse yonetim degismelidir. Scout ekibinin icinden gecilmelidir... O temizlik yapilmalidir.

Kavukcu milanoda. Diger ceket tayfa ne halt yemekte kemerburgazda. Cay kahve? İnsan biraz moral verir, konusur eder...

Çiğ yemedim ki karnım ağrısın

Okancı polyannalar odanızda “3 yıl şampiyon hocaya yapılanlar nankörlüktür” diye kendinizi masturbe edebilirsiniz söz karışmayacağız

Kadro güçlendi diyoruz da neyine güçlendi 150 değil 200 harcanmalıydı.

Osimhen geçen sene vardı onu koruduk 75 m euro verdik

Muslera zaten prime bir kaleciydi gittik yerine 30 m euro verdik

Bir tek Singo alındı nasıl güçlenmiş oluyor hatta aksine zayıfladık rotasyonda Berkan'ı bile kaybettik.

Maç önü gidecem diye tutturup takımın camianın konsantrasyonunu yerle bir ettikten sonra ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt