Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler biliyorum üzgünsünüz ve sinirlisiniz
Ama forumda bu ruh haliniz birbirinize bence daha çok sirayet ediyor
hani bu biraz esneme olayı gibi, karşındakine de geçer ya
Burada yazdıkça daha da artıyor sanki bu üzgünlük ve sinirlilik

Gerçekten trollük yapmıyorum, biraz sakinleşmeye davet ediyorum sizi, sebebini de hemen söyleyeyim.

Buyrun önümüzde sadece 1 ay var zaten. 1 ay içerisinde ya havlu atarız ya da 1 ay sonra hala ligde lider konumda oluruz, eğer 1 ay sonra ligde hala lider konumdaysak zaten toparlamışız ve net favoriyiz yine demektir.

Eğer 1 ay sonra liderliği vermişsek zaten geçmiş olsun o saatten sonra çok zor, demek ki takım dağıldı virajı alamadık demektir.

O nedenle boş yere ne kendinizi bu kadar hırpalayın, ne de üzülün.
Aslında takım fb süper kupa maçından sonra dağıldı ve bugün bunun ilanı oldu. Millet bir maça değil, o bahsettiğin bir ay sonraki dağılmışlığı bugün net gördü ve üzüntü bu.

Yine yeniden taraftar haklı çıktı. Yahu teknik ekip ve yönetim okadar adam var orada bu kadronun 3 kulvara yetmeyeceğini nasıl göremediniz. Yanlışınızı kabul edip transferleri yine geciktirdiniz

Aslında takım fb süper kupa maçından sonra dağıldı ve bugün bunun ilanı oldu. Millet bir maça değil, o bahsettiğin bir ay sonraki dağılmışlığı bugün net gördü ve üzüntü bu.

Eğer bir ay sonra kesin dağılmışsak ve sezon gitmişse sevgili renktaş o zaman yine bunca isyan niye :)

Tökezlemeler olur. Kötü günler de malum. Düzelirse düzelir, düzelmezse de oyuncusundan yönetimine sorumlular sene sonu gider. Çok değil sadece 6 ay sonra yeni hayaller kurmaya başlarız.

Bugun yine iyidi yav. Sanki silah dayayip 30m verip beni alin mi dedi cocuk? Adama sallamak en hafif deyimle aptalliktir
27m€ verdik net. Zaten 20m€ rahat verilrdi. Bizim son gün durumumuz varken yine normale dönüyor is. Öbür transferlere bakincada parayi yatirilmasi hakeden kisilerden.

Atl ve citye yenilirsek

Ne olacak
Ebemizin ligine dönecez nolcak?
Avrupada yenildi diye kovulmaz ama o arada ki gumruk macinda puan kaybedip liderligi verirsek bi ihtimal kovulabilir. En azindan baya homurdanmalar baslar. Tabi sampiyonluk gittikten sonra kovulmasi ne anlam ifade edecekse orasida ayri dert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt