Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana marmush gelirse ateşim söner

Bir kanat bir de bek genç alırız

Grillitsch yerine Midtsjö aldık aslında
Torreira her türlü gelirdi Grillitsch gelse bile

Joao Pedro'dan sonra Mertens fırsatı yine değerlendirilirdi bu arada
Mata alınmamış olurdu günün sonunda
Onları bilemeyiz. Lakin Torreira listenin ilk sırasındaki isimdi bu zaten transferinden sonra söylenmişti. Torreira'da ilk başta ikna olmadığını sonra Muslera'nın falan sürekli kendisini aramasından falan bahsetti zaten. Mertens işi tam fırsat işiydi başkanları ile bozuşmuştu sanırım Mertens. Pedro olsa olur muydu emin değilim? O sezon şans ciddi anlamda yanımızdaydı.

şu adamı burada yazanlar vardı hem de 15-20ye falan.Birkaç sene önce de desire doue yazılıyordu 20ye alırız diye :D

Gel kurtar bizi fb şampiyonlugu görmeyek marmus

Atletico Madrid maçına fenomenler gelecekti hani ?

Tostçu Yakup,Başkan Cihangir ha birde Köksal babayı ödünç alalım KDVsini öderiz

Sen de ciddi anlamda okuduğunu anlama sıkıntısı var. Torreira listenin ilk sırasındaydı ona gidildi ilk başka kendi gelmek istemediğini söyledi zaten bunun açıklaması var. Pedro- Fb elimizden kapmasaydı geliyordu yaza benim yine Grlish için de ailesinden biri menajerliğini yapıyordu anlaşmadan sonra ekstra talepleri olmasaydı o da geliyordu yazan da benim. Bu dediklerini zaten yazmışım o ilk mesajda bile. Twitte algı Okan Buruk'un istediği değil istemediği adamları aldı Erden Timur'du. Ben de bunun yalan olduğunu söyledim. Gerçekten trollüğüne mi yapıyorsun yoksa zaten benim ilk mesajda yazdığım şeyleri gelip aynısını yazıp utanmadan böyle demedin mi diyorsun? Bilemiyorum ama uğraşamayacağım senle.

Sobelenince ben

Sen burada icardileri toreiraları mertensleri sanki erden değil de önce okan istemiş gibi dezenformasyon yapmaya çalıştın (istediği pedro alınmayınca erden mertensi getirdi,istediği sefer saniyesinde gümleyince erden icardiyi getirdi,griliş gelseydi tor alınmayacaktı belki de midsjo sergio ve griliş gelmiş olacaktı)

Yapamayınca da bazı şeyleri itiraf etmek zorunda kaldın

En sonda da ben de aynılarını yazmıştım diyerek sıyrılmaya çalışıyosun

Bir daha yapma böyle şeyler

Cityden edersonu bile alamadık ne marmoushu abi mümkünatı yok işin 80 den aşağı çekmezler

Ederson Lookman Samardzic marmoush ve fofana parasına çözün gelin şu adamları

atleticonun transfer listesini gördüm hepsi biizim ihtiyacımız olan adamlar

G-3mOv4W8AEzPIk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt