Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.756
- 1.787
- 1.028
Yarın bence 11:00-13:00 arası Lookman haberleri düşer İtalya’dan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babayı anmadan gecmeyelimSamardzic'i bilmemde Mandela Keita adında bir futbolcunun bizde katkı vermeyeceğine inanmıyorum.
Atalanta clde ilk 8 kalacak takim neden sana iki kilit oyuncusunu versin. Sen kendin inaniyormusun buna?
26 yaş yaşlı mı? Sana hazır oyuncuda lazım farkındasın demi?Umarim alirlar bize kalmasın biz daha genc alalim
Az önce gördük senin gerçekleriniSenin gibi değil de normal şekilde geçekler içerisinde eleştiride bulunduğum için ocu bucu oluyorum öyle mi? Böyle ithamlarda ben de çok rahat bulunurum. Şampiyonluklarda antuda ağladın mı yapı vb. diye? Bak çok basit bunu yapmak.
Yalanların devam ediyorsun. Nivak projesinde m2'sini kaça sattığını göstermek için sana site bile attım. O zamanda onu yok saydın yok tanıdık yok bir şey dedin sitedeki satış fiyatını görmezden geldin. Bu arada bahsettiğin projeyi yapan şirket Florya projesini yapacak şirket aynı. Bu da sana son cevap yazışım hadi iyi forumlar.Az önce gördük senin gerçeklerini
Sen otu boku okanı eleştirmemek için kulüpte sportif direktör olmamasına bile bağlayabilmiş ,gerçeklikten kopmuş bir adamsın
Florya projesinde bile dursunu savunmak için rakamlarla çok güzel oynuyordun ta ki ben sana muadil proje nivak ın sahibindendeki rakamlarını baz alıp gerçekleri yazıncaya kadar,sonra da hiçbir özür dilememiş gerçekleri çarpıttığını kabul etmemiştin (o gün de)
Biz burda 40 kişiyiz birbirimizi çok iyi biliriz merak etme sen
Simit söylemişler onun gelmesini bekliyorlarmışToplantı devam ediyor mu hala bilgisi olan var mı
Dün eyt li icardi ve yunus barışın 3 4 asistini yedi osimhen geldiğinde gol.sorununu çözersin. Yeterki şu takıma 8 10 kanat forvet yedek santrfor almak zorundayizDün Keita olsa ne değişecekti?
Gol atamıyoruz golllll
Yani devam ediyorSimit söylemişler onun gelmesini bekliyorlarmış
Iyi de ben de aynısını dedimDün eyt li icardi ve yunus barışın 3 4 asistini yedi osimhen geldiğinde gol.sorununu çözersin. Yeterki şu takıma 8 10 kanat forvet yedek santrfor almak zorundayiz