Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samardzic'i bilmemde Mandela Keita adında bir futbolcunun bizde katkı vermeyeceğine inanmıyorum.
Babayı anmadan gecmeyelim

IMG_0910.webp

Senin gibi değil de normal şekilde geçekler içerisinde eleştiride bulunduğum için ocu bucu oluyorum öyle mi? Böyle ithamlarda ben de çok rahat bulunurum. Şampiyonluklarda antuda ağladın mı yapı vb. diye? Bak çok basit bunu yapmak.
Az önce gördük senin gerçeklerini

Sen otu boku okanı eleştirmemek için kulüpte sportif direktör olmamasına bile bağlayabilmiş ,gerçeklikten kopmuş bir adamsın

Florya projesinde bile dursunu savunmak için rakamlarla çok güzel oynuyordun ta ki ben sana muadil proje nivak ın sahibindendeki rakamlarını baz alıp gerçekleri yazıncaya kadar,sonra da hiçbir özür dilememiş gerçekleri çarpıttığını kabul etmemiştin (o gün de)

Biz burda 40 kişiyiz birbirimizi çok iyi biliriz merak etme sen

Su keitaya baya isindim. Ondan dolayi da almazlar

Sultani News

Evet.

Az önce gördük senin gerçeklerini

Sen otu boku okanı eleştirmemek için kulüpte sportif direktör olmamasına bile bağlayabilmiş ,gerçeklikten kopmuş bir adamsın

Florya projesinde bile dursunu savunmak için rakamlarla çok güzel oynuyordun ta ki ben sana muadil proje nivak ın sahibindendeki rakamlarını baz alıp gerçekleri yazıncaya kadar,sonra da hiçbir özür dilememiş gerçekleri çarpıttığını kabul etmemiştin (o gün de)

Biz burda 40 kişiyiz birbirimizi çok iyi biliriz merak etme sen
Yalanların devam ediyorsun. Nivak projesinde m2'sini kaça sattığını göstermek için sana site bile attım. O zamanda onu yok saydın yok tanıdık yok bir şey dedin sitedeki satış fiyatını görmezden geldin. Bu arada bahsettiğin projeyi yapan şirket Florya projesini yapacak şirket aynı. Bu da sana son cevap yazışım hadi iyi forumlar.

Kimi alırsak alalım bir süre sonra çöp demeye başlayacağız. Sara geldiğinde fazlasıyla iyiydi şimdi çöp muamelesi görüyor, İlkay aynı şekilde, Kaan’ın durumunu görmüşsünüzdür vs vs. Asıl sorun futbolcular neden bu hale geliyor neyi eksik yapıyoruz onu bulmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt