Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
İlkay?Keita falan şampiyon takımda olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay?Keita falan şampiyon takımda olmaz.
Kimse de şu dönem iyi adamini vermez, verse de ederi üstüne alirsinBu samardzic gol atma ozurlu yani neden bu kadar istendigini de anlamis degilim ..bizim forum disinda aile ortaminda bile bu kadar deger gormuyordur
Bize direk skora katki yapacak adam lazim
Olabilecek en iyi senaryo. Dünden rayızım, hatta maestro lookman ikilisine bile pesim.Maestro gedson lokmann alıp konuyu kapatalım derim.
Dino topmuller;Kafayı yiicem Fm'de Frankfurt'tan 6 yedim allah belasını versin böyle oyunun
Kim bu isimleri ortaya atıyor bilmiyorum da PSV gibi yarışmacı takımdan devre arasından kimseyi alamazsın anca jackpotu vermeye hazırsan satarlar as oyuncusunu.Schouten hakkında düsüncelerin
Şampiyonlar ligi gibi listeTransferi kimin aklıyla yapacağız? Okan Buruk, Abdullah KAvukcu, Dursun Özbek?
Ben nerde önerdim?@Emrah Yıldırım'ın önerdiği topçu bu kadar olur maalesef.
İlkay?
Şaka yapmıştım ya, ortalık çok gergin.Ben nerde önerdim?
Ama bir cezayı hakettin şimdiŞaka yapmıştım ya, ortalık çok gergin.
İstifa da bir hizmettir!!Kafayı yiicem Fm'de Frankfurt'tan 6 yedim allah belasını versin böyle oyunun
İstifa da bir hizmettir!!
Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını talep etmekteyim. GS'imiz zor durumdayken benim gibi GS neferlerini cezalandırmak doğru olmaz amirim.Ama bir cezayı hakettin şimdi