- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Baris tarzi adam adam.daghim.gibi oyuncular benceNoa Lang hamlesiyle sezon sonu Barış satılır bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris tarzi adam adam.daghim.gibi oyuncular benceNoa Lang hamlesiyle sezon sonu Barış satılır bence.
Oynuyor geçen sene uefa son 24 te oynattikya sl de de oynatabiliuoruzNasıl oynatamıyoruz?
Lazım zaten ben de dile getirdim bünyesinde birkaç kez ama böyle biri lazım değil yedekten gerektiğinde 11de oynayacak , kendini hazır tutacak biri lazım bize.Bu paraya brezilyadan falan top seviye wonderkidlerini alıp getirirsin yani.343 oynayacak olsan Langi direkt al derim normalde zaten iyi oyuncu
Kazık girdi maalesef reis.Singo denen kamille kafa kafaya takas yapın da götümüze gireni çevirmiş oluruz en azından.
Başka bir milli takımda oynamadığı sürece problem yok o konuda diye biliyorum ben.Seçer zaten muhtemelen, ben bildiğim kadarıyla prosedürü söyledim.
Türkiye'yi seçmesi lazım mevzusunu şuradan aklımda kaldığı kadarıyla söyledim; Ferdi FB'deyken 21 yaşına kadar mı ne TR statüsünde oynadı, o zamanlar daha böyle gözde oyuncu da değildi. TR statüsünde devam etmesi için Türk milli takımını seçmesi gerekiyor muhabbeti olmuştu. Tam kuralı bildiğimi iddia edemem ama öyle bir resmi karar vermeleri gerekiyor sanırım...
hocamızın master yaptığı 1 konuidareli kullanır maximum verim alırsın.

Yeni Engin Baytarimiz