Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lazım zaten ben de dile getirdim bünyesinde birkaç kez ama böyle biri lazım değil yedekten gerektiğinde 11de oynayacak , kendini hazır tutacak biri lazım bize.Bu paraya brezilyadan falan top seviye wonderkidlerini alıp getirirsin yani.343 oynayacak olsan Langi direkt al derim normalde zaten iyi oyuncu

Alakası yok renktaş. En az Barış, Yunus ve Sane seviyesinde biri gelmeli. Yedek falan gelmemeli kim formdan düşerse o yedek kalmalı. Yedek oyuncu kavramına karşıyım. İlk 11'i zorlamayan hiçbir oyuncuyu yedek olarak görmüyorum. Icardi, Kutucu, Kaan, Yusuf gibi isimler yedek değil, kadronun bir unsuru değil orayı boş olarak görmek lazım.

Herifin bu sezon 1700 dakikası var yahu. Kronikse kronik. Sözleşmesi bitiyor diye güzel paralara gelebiliyorsa oyuncuları idareli kullanır maximum verim alırsın.

Seçer zaten muhtemelen, ben bildiğim kadarıyla prosedürü söyledim.

Türkiye'yi seçmesi lazım mevzusunu şuradan aklımda kaldığı kadarıyla söyledim; Ferdi FB'deyken 21 yaşına kadar mı ne TR statüsünde oynadı, o zamanlar daha böyle gözde oyuncu da değildi. TR statüsünde devam etmesi için Türk milli takımını seçmesi gerekiyor muhabbeti olmuştu. Tam kuralı bildiğimi iddia edemem ama öyle bir resmi karar vermeleri gerekiyor sanırım...
Başka bir milli takımda oynamadığı sürece problem yok o konuda diye biliyorum ben.

1768765329148.webp

Iste lazim olan piskopat

Keita, Samardzic ve Lang gelsin hem gençlik hemde istek katmış oluruz takıma. Yürüyen oyuncular kendisini kulübede bulur güzel olur. Bu takımın şu anda en büyük eksiklerinden birisi takımın çoğunun formayı garanti görmesi o forma aslanın ağzında olmalı.

6 saat önce roma haberleri çıkmış 26-27 mio kazanmayı hedefliyormuş Napoli

Timberi 7-8 e alabiliyorsam denerim o riski. Çok bişi istemezler kulüple baya kopmuş. Yedekte altyapıdan çocuklar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt