- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Senin de Kemal.Yeni yılın kutlu olsun renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin de Kemal.Yeni yılın kutlu olsun renktaş
Hayırlısı olmus.Gueye'i şu maçtan sonra 35'e de alamazsın. Baya oynadı herif
Sane 10 no oynuyo normalde Barış sağda daha etkili aslında sol kanat alıp bunu da yapabilir de işte yapılabilir Okan yapabilir mi sanmıyorum
Hoş geldin abiCanımızı sıkmaya lüzum yok her zaman olduğu gibi toparlayacağız.
11h önce demis
Mesele şu ki bu teknik ekiple oyuncular sakatlanmadan sezon bitmez. Baktın oyun sıkışıyor alternatif oyun oynama şansın var.En doğrusu bu gibi geliyor bana da
Hatta Barış sol bek düşündüm ben
Ancak şu dakkadan sonra Barış'ı bek oynatmak da güç
Şimdi Avrupa'dan elenip haftada bi maça düşünce 11 istikrarını sağlamak daha mantıklı oluyor, galibiyet serisi kovalıyon zaten paso
Yani ana plan ne olcak o durumda, muamma. Ona istinaden yazdım. Yoksa ben de istiyom kabarık kadro
Osimhen varken nolcak zaten onu merak ediyom
Sağ ol kardeşim.Hoş geldin abi
Psvde son 3 sezonSaibari gelirse fes giyip tango yaparım.
Hepsi dogru rtsHakan’a o yaşta o bonservis verilmez
Lookman hem mağarası var hem de o yaşta o bonservis verilmez
Gueye 2 sene önce bedavaya almadık
Onyedika çöp
Samardzic çöp
Frattesi o kadar etmez ve ihtiyaç değil
Hocanın yetersizliğinden, o belgedeki yedek yetersizliğinden değil ki… en kötü kazım can oynar yine Ahmed Yusuf oynatmam. Ki yunus sallaiyi saymıyorumyaw yusuf ve ahmed giriyor nasıl ne yapcaz
Santrfor orta saha bağlantısını kim yapacak o dediğin anca dzeko tarzı oyuncu ile olurBu adam çok iyi çıkarsa Barışı Osimhenin yanına atıp ikili oynayabilir, ordada etkili oynuyor Barış.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi