Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.253
- 20.616
- 2.973
Gueye gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabian kimBirine fena para gömeceğiz inş fabian olur.
Şükrümüzü getirelim derim Aykutsesko hocam sıvacılığı bırakalım şimdi.
Maestro'yu bugün izledim. 45 dakikalık topçu. 8 den açarlar kapıyı, etmez o kadar.Istemiyoruz ula 17ka m10ka. Maestro daha iyi
Uçak linki var mıYarın yeni transferimiz Osimhen geliyor transferin tillahi
Yaw Marsilyadan bedavaya alabileceğin herife de 40m vermenin manası yok. Hjulmand alalım o parayaPape Gueye icime sinmiyor finalde gol atsada 30 milyon euro gibi rakama cok daha iyi oyuncular alinabilir yasi da 27 bakmayin 26 dendigine 24 Ocak da 27 ye giriyor geri donusu olmayan bir transfer oluyor.
Bunu ben sen biliyoruz. Sence onlar farkında olsa sezon başında daha varını yoğunu koyar yapmazlar mıydı? Sezon başı daha taraftar bağırdı orta saha alın diye düşün yani. Ben hep diyorum. Bizim taraftar futbolu daha iyi biliyo yönetimlerden. Hoca ise ben yorum yapmıyorum sıkıldım eleştirmektenAlmazlarsa Fener kucağa alır.
o tosuna verilmez bu paralar manyak miyiz yeni takim kurulur o parayaLookman'ın maliyeti 85M€. (Haluk Yürekli)
8e alirsin yilligi 1-1.5 olurMaestro'yu bugün izledim. 45 dakikalık topçu. 8 den açarlar kapıyı, etmez o kadar.