- 31 Ağustos 2021
- 70.092
- 50.166
- 3.843
Okan hocanin oyununda messi bile mac kazandiramayabilirNoa Lang nasıl bir oyuncu? Tek başına maç kazandırabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanin oyununda messi bile mac kazandiramayabilirNoa Lang nasıl bir oyuncu? Tek başına maç kazandırabilir mi?
yalan bu demi? Yoksa baskalari da yazardi
he bi saat icinde ucmus inmis olacak ve kimsenin haberi olmayacak .d
SentetikçiBissouma neden istenmiyor ismi geçen çoğu topçudan daha fazla katkı verir muhtemelen
Saran'ın da pozitif çıkmıştı ama görüyoruz işte okullarda falan geziyor Karan'ın neyi eksik ondan.Karanın testleri pozitif çıkmış
Bi de kullanmıyom falan diyodu
Kısa sürede BAY kadar katkı verir diyemem, ama Yunus önce bir ayakta kalabilsin. yüzde 85 ikili mücadele ve top kaybı oranıyla oynuyor bir süredir.Hasan Şaş:''Dün gece oturdum Noa Lang'ı izledim.Çok beğenmedim açıkçası.Barış'tan iyi değil.Yunus ondan çok fazla iyi.''
Gardi'ye 2.5 m euro helali hoş olsun.
Herkesi tutukladılar bi o dışarıda harbiSaran'ın da pozitif çıkmıştı ama görüyoruz işte okullarda falan geziyor Karan'ın neyi eksik ondan.
Başkası enjekte ediyordur uyurken farkinda degildirKaranın testleri pozitif çıkmış
Bi de kullanmıyom falan diyodu
Sentetik çim bile var ne var bundaSentetikçi