Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu haber doğruysa ya Lang olmayacak yada orta sahaya alınacak adam u23 olacak. Çünkü Almada u23'e kuralına girmiyor. O yüzden Tolgahan düşme sen de etkileşim peşine düşme demek istiyorum.

Lang olduğunu varsayarsak ben razıyım buna. Orta saha u23 de olabilir yeter ki 10 no da alsınlar.

Sanırım u23'e bunu alacağız kiralık+ satın alma ile. Opsiyonu 17-20 civarı bir şey olur umarım. Bizde kalıcı olma potansiyeli çok yüksek Torreira sonrası için de net 6'da kafamızı rahat ettirebilecek bir oyuncu.

Yok abi bu klupte birilerinin kesin Monako ile baska bir baglantisi var. Her sene yaz kis demeden ayni klupten illa bir sakati nasil cakiyorlar bize?

Hücum odaklı risk alan takımlar için bekler bence sandığından daha önemli... En çok yük binen oyuncular oluyorlar bir kere... Kaan bek oynayınca neler yaşadığımızı gördük... Bu yine de haklılık payın olduğunu değiştirmiyor tabi...

Neler yaşadık renktaş şampiyon olduk. Osimhen olmasa neler yaşardık böyle düşünelim. Bek oyuncusuna yüksek paralar kesinlikle verilmemeli. Beksiz şampiyon olursun hücum olmadan şampiyon olamazsın. Bize maç kazandıracak oyuncular lazım.

Tolgahanin son haberleri dogru da sabah 17kyla samardzic diyordu.

Bu haber doğruysa ya Lang olmayacak yada orta sahaya alınacak adam u23 olacak. Çünkü Almada u23'e kuralına girmiyor. O yüzden Tolgahan düşme sen de etkileşim peşine düşme demek istiyorum.

Şimdi ciddi ciddi bizim teknik ekip ve yönetim 10 numara almayı akıl etmiş mi? Çok enteresan

Sanırım u23'e bunu alacağız kiralık+ satın alma ile. Opsiyonu 17-20 civarı bir şey olur umarım. Bizde kalıcı olma potansiyeli çok yüksek Torreira sonrası için de net 6'da kafamızı rahat ettirebilecek bir oyuncu.

Şimdi baktım da takımı Westham büyük ihtimalle küme düşecek.

Lan Batrakov'u alin 10 numaraya cocuk o pozisyon icin bicilmis kaftan hem +2'ye de uyuyor.

Noa Lang'ı alırsak sarının yanına lacivert koymak zorunda kalacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt