Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.025
- 10.507
- 2.223
mukua mu magassa mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum bi bu bi yareki bi de zamzambi fenalarMukau skills videosu izledim bu herif neymiş y0w
yav adam daha 19 yaşında 185 boy var tam bir azman teknik falanda var tam bir adam yiyen ön libero bu varkan magassa kim yaMukau skills videosu izledim bu herif neymiş y0w
@Sami Karakoç
Kanka sende bi kod vardı twitter için
Sadece yabancı basının gs ile ilgili haberlerini görebildiğimiz
Neydi o
Galatasaray (lang:en OR lang:fr OR lang:es OR lang:it OR lang:nl OR lang:pt OR lang:da)
Biz magassayida bulamayacaz bu gidisleyav adam daha 19 yaşında 185 boy var tam bir azman teknik falanda var tam bir adam yiyen ön libero bu varkan magassa kim ya
bu topçuoğlutopçu değil bildiğin patrick vieara arkadaş
bunu alın
28 Ocaki bekliyorlar. Gökten transfer inecekmisyeter ki birini alın yeter yaaa yeterrr
ben hayatımda bu kadar dötü ağır adamlar görmedim!
bu topçuoğlutopçu değil bildiğin patrick vieara arkadaş
bunu alın
Yasak kaynak paylaşımından raporladım
Hiçbir fikrim yok. Sadece ismi aklımda kalmış, bir şeyler yapmasa adını hatırlamazdım. Umarım olumlu bir şeyler yapmıştırİyi oyuncu mu sana guvenirim
Zabiyi de izleyirenkyi mukau paketiyle uçuşa geçer takım
Böyle yorum mu olur lan. Benimde aklımda bazı seyler Kalıyor. Çoğu b.ktan seylerHiçbir fikrim yok. Sadece ismi aklımda kalmış, bir şeyler yapmasa adını hatırlamazdım. Umarım olumlu bir şeyler yapmıştır