Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kante yıllık 10.5 m eur maaşla fb anlaşmak üzere , bi kanat bi forvet alacaklarÖyleyse cidden yazık
Hakanin ikisi ile alakası yokfenerde kerem aktürkoğlu beşiktaşta orkun kökçü neyse hakan çalhanoğlu gelirse öyle olacak gibi geliyor bana geçen sezon olabilir diye bakıyordum ama bu örnekler ve ilkay'yı görünce vazgeçtim daha hızlı aç biri lazım bize
İlkayin beklentiyi karsilayamamasi sadece ilkaya bagli degil bencefenerde kerem aktürkoğlu beşiktaşta orkun kökçü neyse hakan çalhanoğlu gelirse öyle olacak gibi geliyor bana geçen sezon olabilir diye bakıyordum ama bu örnekler ve ilkay'yı görünce vazgeçtim daha hızlı aç biri lazım bize
aynen Trencin'den , küçük bir şehir. Biz de hazırlık maçı yapmıştık ama dikkat etmemişiz demek ki ...Slovakya'da bulmuslar.
Fofana gelmek istemiyormuş
Alırsak istediğimiz gibi yazabilir miyiz ismini?Keske alabilsek
Sabah yazdim ikna etmek icin seferberlik ilan etmis bizimkiler.@Alper Altun gelmek istemiyor adam işte şimdi ikna etmek için bir ay uğraşırlar