Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay yüzdeyüzüne

1768475660003.gif

Öyleyse cidden yazık
Kante yıllık 10.5 m eur maaşla fb anlaşmak üzere , bi kanat bi forvet alacaklar

herifler sezon başında beri 150 m eur bonservis para harcadilar + maaşları saymıyorum bile
12 senedir ne sampiyon olamiyor ne CL gidemiyor. reklam gelirleri sponsorluklar düşük başarı yok oyuncu satışı yok
bu kadar oyuncuların paralarını kim neyle karşılıyor paraları nereden buluyor

Redpair Underflour

Hakan hariç net bir 6 lazım bize arkadaş neden görmüyorlar.

Yonetimin sure harcadigi gibi okan hocada mac tutarken corba mod 3 degisiklik yerine sureyi kontrol edebilse mesela

fenerde kerem aktürkoğlu beşiktaşta orkun kökçü neyse hakan çalhanoğlu gelirse öyle olacak gibi geliyor bana geçen sezon olabilir diye bakıyordum ama bu örnekler ve ilkay'yı görünce vazgeçtim daha hızlı aç biri lazım bize
Hakanin ikisi ile alakası yok

prime dönemi bitmiş yada bitmeye yakın topçuların kapağı bize atmasına çalışmasından rahatsızım

fenerde kerem aktürkoğlu beşiktaşta orkun kökçü neyse hakan çalhanoğlu gelirse öyle olacak gibi geliyor bana geçen sezon olabilir diye bakıyordum ama bu örnekler ve ilkay'yı görünce vazgeçtim daha hızlı aç biri lazım bize
İlkayin beklentiyi karsilayamamasi sadece ilkaya bagli degil bence

Oynadigi yerlerde hep kisa mesafede aktifti, bizde kim gelse minimum 50 metre git gel yapmak zorunda. Burda olusan her bosluktan rakip ne kadar zayif ya da guclu olsun atak yiyoruz. Herkes geriye ceza sahasina dolusunca da hatalar geliyor.

Ama katiliyorum ayni senaryi hakan icin de gecerli olabilir. Bolge bolge calisiyor bizim takim tum mesafeyi asla daraltamiyoruz. Uzun top hastaligida biraz bundan var. Kanatlar cizgiye kitleniyor, hadi sane merkeze top suruyor genelde terse cekip ama onun actigi ya da gordugu yerlere kosular nadiren atiliyor.

Ufak ufak boyle sikintilar tum takim verimini baya azaltiyor bence.

S.A arkadaşlar. Hakanla sıcak ilk temas gerçekleşti mi?

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt