Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan alınacaksa mutlaka dennis de alınmalı. Saradan çıkmak lazım. Biraz atletizm de lazım orta sahaya. Dennis uygun adam, Yerli ve ülkeden yetişme olacak bir de.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulkeden yetisme olmasi icin 18 yasina girer girmez burada olmasi gerekmiyor mu?

Hakan 1 ay sakatlık olayı olmasa inter 28 ocaka kadar oturmazdı masaya. Şimdi oluru var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan 10+4 içinde önemli bir rol olur hem Uğurcan hem Hakan açık ara yabancı sınırında güçlü duruma geliriz.
Fener bu denli cok yabanci aldigina bakarsak (ustelik genc de almiyorlar artik) seneye komple kalksin diye baski yapacaklari kesin TFF'ye.

Şu adamı almamız gerektiği o kadar ortada ki

Kavuk daha ne olması lazım lan anlaman için

Ben bunların alacağı adamdan hayır beklemem benim için yönetimin 3.lük maçını oynatmadan Osimhen'i ülkeye getirebiliyor olması lazım inanın bana transferden daha önemli bir durum. Olayın ciddiyetini ve nasıl başarılı oluruma kafa yorulmuş demektir aksi durumda gidip 40-50 milyona adam alırlar ve yazın kiralamaya çalışırız.

fofana beğenmeyenler varda adam bize gelmek istemiyor ki 8 milyon maaş nedir

Transferden bağımsız olarak Okan Hocanın çözmesi gereken ilk sorun yedek oyuncu sorunu. Yedeklik kavramını ortadan kaldırmalı düşündüğü temel oyuncuların hepsine görev vermeli . Bazı maçlarda çok oynayan oyuncuları dinlendirmeli. Bizde yedek kalan herkes nasılsa yedegim oynamiyorum algısıyla kendini salıyor. Kaan Ayhan 'in kupa maçındaki hali fecaat. Yıllık 2/3 alan profesyonel oyuncu kendini böyle salamaz. Bu problemi acilen çözmeli Okan Buruk...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan 10+4 içinde önemli bir rol olur hem Uğurcan hem Hakan açık ara yabancı sınırında güçlü duruma geliriz.
Fb senelerdir en iyi yerlileri topladı bi bok olmadı onlarda böyle zannediyodu

Bak şimdi o yerlileri şutlamaya başladılar sağlam yabancıları aldılar onlar iyiye gitti biz uğurcan muğurcan işine girdik kötüye gittik

Hakanla birlikte roller tam değişecek

Şu yukarıdaki verinin aynısını Fransa lig 1 ve 2 için yap. Oradan bir tane genç 6 numara al. Hatta sol stoper de bakabilirsin.
Yanına Mazanga mı nedir onu al.
1 tane çok iyi 10 numara al ( gençlerden kim var bilmiyorum )
Kanat ve forvet için Gouri al.
4 Maksimum 5 kişiyle 26 yazı için hamle yapmana bile gerek kalmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt