Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada amigoları en nesry için everton yarım dönemlik fbde aldığı maaşı 4.5 milyon teklif etti demiş demek bedevinin maaşın maaşı 9 milyonmuş, yatacak yerleri yok bunların güya yıllık maaşı 4 milyondu

Inter, Galatasaray'ın Hakan Çalhanoğlu için yaptığı ilk temasta olumsuz dönüş yaptı. (Burhan Can Terzi)
Burhan efendi hani İnter 20 milyona bırakmaya razıydı. Burada yapıyorsunuz İnter sanki satmaya razı gibi haberleri etkileşimi alıyorsunuz. Devre arası İnter en önemli oyuncularından birini bir şampiyonluğu riske ederek neden bıraksın? Zaten mantıksızdı.

Adamlar vermiyorum diyor daha ne temas olacak ? Te Allah'im ya zaten ligde liderler niye Hakan'i versinler?

Biz hakan için resmi teklifi yapalım. Gerisini hakan çözsün bir zahmet. 15 üstü teklifede cikmayalim.

Cmtesi macimiz var + Sali CL var diye geri dönerler bos bos. Insallah iki macta da yeniliriz diyecem de diyemiyorum iste. Bu yönetime ragmen sampiyon oluruz + Okan Hoca mücadele ediyor

aylarca bekleyip hakikaten son anda gidip kulüplere mi soruyorlar

önden verip vermeyecekleri bir şekilde anlaşılır

ya bari barella'yı verin
sunu verirler eline gonderirler
1000030230.webp

Adamlar vermiyorum diyor daha ne temas olacak ? Te Allah'im ya zaten ligde liderler niye Hakan'i versinler?

Di Marzio haberinden sonra bunu paylaşmıştı. Şimdi de Di Marzio gibi İnter vermiyor diyor. Vallahi ne dediklerini kendileri de bilmiyorlar artık.

Bizim görüşmeleri ali koç yapsa şaşar beşer yine birini alırdı. Durum o kadar vahim

28ine kadar bekleyeceğiz diyordu. Ulan senin beklemene gerek yok ki sen eylülde calismalara başlasan şubatta adam alabilirsin zaten.

Geçen yaz iyidi de bu yaz yine sallama şenliklerine başladı BCT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt