Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.464
- 2.964
- 1.148
Camarinin fark yaratabildigi güclü bir ozelligi var alir denerim ne kaybedecez anasini satayim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluktan çaldı bu lafı bu. Haluk küfür etse keşke şunaBCT: Gece 3-4 de baskın yayın olabilir
Alper altunun kolpa haberlerine karnımız tok arkadaş
Almak lazım bunu böyle giderse borja sainz gibi olabilir
aşağı yukarı en az 10mCamarinin fark yaratabildigi güclü bir ozelligi var alir denerim ne kaybedecez anasini satayim.
Düşük maliyete denenebilir bir risk benceevet olabilir bana kanattan devsirme bir orta saha gibi geliyor bu istatistikle. muhtemelen oxlade de liverpool’da merkez orta saha oynarken bu tarz takiliyordu. en iyi bilecek adam burak yilmaz’dir yine.
Gene zaman kazanmak icin 28 Ocak haberleri. Bu taraftar son gun Ugurcan kazigini unutmadi. Kulubun paralarini pic ediyorlar. Kendi paranizla transfer edin de goreyim ben sizi.Ali Naci Kucuk: "Bu yönetim, Leroy Sane'yi getirdi. Herkesin hayal dediği Osimhen transferini bu yönetim yaptı. 28 Ocak'ı bekleyelim bence."
Fiyat buysa kalsin derim.Ama su ligden de ucuza adam cöz bitane yani bari onu beceraşağı yukarı en az 10m
Bir halt alamaz bunlar