- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.066
- 6.838
Hic takimdan haberin yok bakiyorum da bizimkiler DMC ariyor Fofana o yuzden isteniliyor.
Oulai alsan nerede oynatacaksin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic takimdan haberin yok bakiyorum da bizimkiler DMC ariyor Fofana o yuzden isteniliyor.
milan 20 mılyona almış
aldıgı gibi degilmiş adamın performansı düşmüş
forumda nurullah yazdı adam ndombele gibiymiş
şuan max 15 edecek adama 25 istiyorlar
düşünün adamın kötülügünü
4.5 milyon euro bizde bu oyuncu icin orta seviye maas, bana dokunmuyor size de dokunmamasi lazim Fenerlilerin hepsi boyle bakiyor olaya biz hala kendi cebimizden cikiyormus gibi bakiyoruz nedense.5 milyon maaşı var
oulai-leminaHic takimdan haberin yok bakiyorum da bizimkiler DMC ariyor Fofana o yuzden isteniliyor.
Yasakli kaynaktan okudugunu yazma
Lemina ile 45 mac oynarsin tamam.oulai-lemina
oulai-maestroLemina ile 45 mac oynarsin tamam.
Lucas var Mario var Kaan var Berkan varHic takimdan haberin yok bakiyorum da bizimkiler DMC ariyor Fofana o yuzden isteniliyor.
Orta sahasının tek alternatifi Kaan Ayhan olan takım taraftarları Fofanayı yerden yere vuruyor, çöp diyor, o ayılıp bayıldıkları 30 milyonluk genduzi denen malı top diye oynar. Keşke bitirebilseler.
Oulai-Maestro diyorsun sonra seni ciddiye almiyorum desem kizarsin.oulai-maestro