- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.066
- 6.838
Sezon sonunda.Real nico pazi geri cagiriyormus brahim diazi bize salsinlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonunda.Real nico pazi geri cagiriyormus brahim diazi bize salsinlar
???Lucas var Mario var Kaan var Berkan var
hayır, ndombelede mental sıkıntılar vardı. Bitirmişti adam kafada.fofananın gördüğüm kadarıyla en büyük tehlikesi her an ndombele olmaya müsait anatomisi
fenerliler zengin koca takımı olduğu için öyle başkan. bunları bildim bileli para harcarlar bir halt da olmaz. biz bileklik satarız, ffp'ye takılırız.4.5 milyon euro bizde bu oyuncu icin orta seviye maas, bana dokunmuyor size de dokunmamasi lazim Fenerlilerin hepsi boyle bakiyor olaya biz hala kendi cebimizden cikiyormus gibi bakiyoruz nedense.
Oulai denilen adam modern makeleleOulai-Maestro diyorsun sonra seni ciddiye almiyorum desem kizarsin.
Konuyu kapatalim sacma sapan yere gitmeden.
En son saneye cemkirdiler yazınUlan herif kilolu bile degil her mac oynuyor ustelik, bos bos mesaj yazmaya son verelim. Yuzu yuvarlik diye insanlara kilolu mu diyecegiz?
ban verme zamani gelmisUlan herif kilolu bile degil her mac oynuyor ustelik, bos bos mesaj yazmaya son verelim. Yuzu yuvarlik diye insanlara kilolu mu diyecegiz?
Ulan herif kilolu bile degil her mac oynuyor ustelik, bos bos mesaj yazmaya son verelim. Yuzu yuvarlik diye insanlara kilolu mu diyecegiz?
Kaç maç oynamış son 1,5 sezon bi baksalar bi zahmet. Allegri takmış kafaya adamı, sadece bu sezon biraz kesik yemiş.Ulan herif kilolu bile degil her mac oynuyor ustelik, bos bos mesaj yazmaya son verelim. Yuzu yuvarlik diye insanlara kilolu mu diyecegiz?
Ben kotu oyuncu demedim ki? Dun de sormustun 17.5 milyona veriyorlarsa alinabilir dedim ama Trabzon iki mislini istiyor zaten alsan Torreira yerine alabilirsen ilerisi icin mesela ama suan oyle birseye gerek yok. Bizimkiler Lemina yerinde oynayabilecek birine bakiyor Oulai bu kisi olamaz, Lemina da bu sekilde hem DMC hem stoper rotasyonuna gececek.Oulai denilen adam modern makelele
aşırı kilodan yere düşüyorUlan herif kilolu bile degil her mac oynuyor ustelik, bos bos mesaj yazmaya son verelim. Yuzu yuvarlik diye insanlara kilolu mu diyecegiz?
Sinirler gergin , çıkSa, duyum almaya geldim
aşırı kilodan yere düşüyor