Yok begen begenme herkes kendi bilir tabi ama millet tipine gore bu kilolu su boyle falan diyor ya, bir mac izledin mi desem yemin billah serefsizim izlememislerdir.En son saneye cemkirdiler yazın
Hiç akıllanmayacaklar
Yok begen begenme herkes kendi bilir tabi ama millet tipine gore bu kilolu su boyle falan diyor ya, bir mac izledin mi desem yemin billah serefsizim izlememislerdir.En son saneye cemkirdiler yazın
Hiç akıllanmayacaklar
Chivu'nun kullanımından dolayı diye düşünüyorum, biraz İnter'in sistemiyle alakalı. Barella arşa taşımış bu istatistiği.Bir mantiksizlik yok mu? Hakan gibi kreatif bir oyuncu anahtar paslarda nasil bu kadar geri kalabilir?
Fofanaya hakarettir bugueye mi fofana mı
nerdeFeramuz otuyor suan
Cok kilolu yav dedikleri gecen sezon 4000 dakika oynamis (baksinlar bizim takimda kimler 4000 dakika forma giymis) direkt 10 gole katki vermis.Kaç maç oynamış son 1,5 sezon bi baksalar bi zahmet. Allegri takmış kafaya adamı, sadece bu sezon biraz kesik yemiş.
Asil troll olan sensin. Burada bosuna laf anlatiyoruz. Anlamamak icin direniyorsun veya numara yapiyorsun.Yaw trol mü yapıyosun
Kanteyi beğeniyon ilkayı niye beğenmiyon demedin mi
İlkaydan daha tempolu olduğu için dedim
Eski çelsini kante olmadığını biliyoruz yine de daha tempolu ilkaya göre
Bunu anlayamamak bu kadar zor mu cidden neyi tartıştığını bile bilmiyorsun ki
Bizim oyunumuza en uygunu Fofana, cunku drippling yapma ozelligi de var Gueye'ye nazaran daha iyi bu konuda.gueye mi fofana mı
Duyum muyum yok sanaSa, duyum almaya geldim