Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.624
- 5.781
- 2.108
daha son sözü söylemedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan'dan 3.75 alıyormuş 7-8 falan ister bu.5m maaşı duymamıştır duyunca fikri değişir
Milan'dan 3.75 alıyormuş 7-8 falan ister bu.
Stoperleri içinde uğraştık cuesta gelmişti be bu filmi izledimBurhan Can ve dedenin haberini doğrular bir haber olmuş. Fofana ikna edilmeye çalışıyor o ikna olursa Milan ile anlaşmada bir zorluk olmayacak gibi anladım ben.
3 güne olumlu haberler alırız zatenSingo da ilk once sicak bakmiyordu sonra maasini duyunca fikri bir anda degismisti.
Fofana Milan'da 3.5 milyon euro kazaniyor olmali bizden 6 alacagini duysun fikri degisebilir.
bu dimarzio gecen sene Osim araplara gitti diye haber gimemişmiydi.10m istiyormus
Begeniyor musun. Defansif verileri iyi değil diyorlar doğru muSingo da ilk once sicak bakmiyordu sonra maasini duyunca fikri bir anda degismisti.
Fofana Milan'da 3.5 milyon euro kazaniyor olmali bizden 6 alacagini duysun fikri degisebilir.
Yav sabahtan beri Fofana'yi konustuk burada takip etmiyor musun yazilanlari?Begeniyor musun. Defansif verileri iyi değil diyorlar doğru mu
Geçen seneki performansı gayet iyi.Begeniyor musun. Defansif verileri iyi değil diyorlar doğru mu
Yok lostu izliyordum kaçırmışım.Yav sabahtan beri Fofana'yi konustuk burada takip etmiyor musun yazilanlari?
Bilmiyorum ama Kavukçu ikna etti diye lanse edilcekmiş, dimarzio ısmarlama haber de yapabiliyor olabilir.Bizden once de feneri reddetmiş fener guendouzi ye yönelmis bu yok diyince
Onceki 25 sayfayi okuyalim ben yoruldum artikYok lostu izliyordum kaçırmışım.
Kerem 7 milyon, elneysri 8 milyon, ederson 15 milyon maaş aldığı bir kulüpten bahsediyoruz.herkes fbyi istiyor niye bizi kimse istemiyor arkadaşlar
Oturun ağlayın bakalim