Feneri reddettiyse baya yüklü maaş ister. Ben beğenmiyorum üst düzey bir topcu degil cok savurukBilmiyorum ama Kavukçu ikna etti diye lanse edilcekmiş, dimarzio ısmarlama haber de yapabiliyor olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri reddettiyse baya yüklü maaş ister. Ben beğenmiyorum üst düzey bir topcu degil cok savurukBilmiyorum ama Kavukçu ikna etti diye lanse edilcekmiş, dimarzio ısmarlama haber de yapabiliyor olabilir.
Edersonun oluru varsa ona gömsünler parayı.Feneri reddettiyse baya yüklü maaş ister. Ben beğenmiyorum üst düzey bir topcu degil cok savuruk
Onuda beceremiyolar.Burada edilmedik laf kalmayan Erden Timur kulüplerinden oyuncuları orada aldığı maaşlara getiriyordu bu arada, aldığının 2 katını verip ikna etmek düpedüz beceriksizlik.
Singo da ilk once sicak bakmiyordu sonra maasini duyunca fikri bir anda degismisti.
Fofana Milan'da 3.5 milyon euro kazaniyor olmali bizden 6 alacagini duysun fikri degisebilir.
Fofana kac simit eder?Kavukçu simitlerini sayıyor adamı meşgul etmeyin
Hiçbirini istemem acikcasiKerem 7 milyon, elneysri 8 milyon, ederson 15 milyon maaş aldığı bir kulüpten bahsediyoruz.
Ben onun olacagini dusunuyorummckennie'ye NE DERSİNİZ
sene sonu sözleşmesi bitiyomuşBen onun olacagini dusunuyorum
Fofana kac simit eder?
Tuttosport a haber vardi bugun fb de bizde takip ediyoruz diye hatta Milan ve Roma da on gorusme yapmis.Biz genel olarak sozlesmesi bitmeye yakin olan oyuncularo markaja aliyoruz.sene sonu sözleşmesi bitiyomuş
bunu bizimkilere söylemeden 15e falan çakarlar işte
7.5-8 civarı imza parası vb. ile alıyordu Zaha bizden.O dönemin en sükseli free agentlarından Zaha'yı 4.35m maaşa ikna etmişti Erden ağabey hey gidi.
Şimdi 30-35 bonservis verdiğimiz yatırımlık görece genç topçuyu o maaşla ikna edemiyoruz.