Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana monaco da cok iyiydi ama milan da bu sezon rotasyon oyuncusu oldu allegri ile birlikte

Gecen sezon ligde ve cl de milan’in denk geldigim maclarda oynuyordu

Bir oyuncu rotasyon oyuncusu oluyorsa performans olarak da dogal olarak bir gerileme oluyor aldigi sürelerden dolayi

Son sezonuna göre ne kadar gerilemis onu izlemek lazim belki yarin como’ya karsi oynar ve izleriz ama genel olarak cok iyi topcu isimizi görür maliyetleri asiri abartmamak sartiyla
19 maçin 17 sinde oynamiş herif rtaş nasil bir rotasyon bu yav. Baya banko 11 oynuyo adam.

Fofana için Milan forumlarına vs. baktım

Satmayız devre arası lazım Allegri bırakmaz anca 40 falan olcak ki bırakalım diyolar
Fofana'nın gitmek istememesini normal karşılıyolar yine Modric'ten sonra eldeki en iyi OS bu diyolar
Loftus Cheek'e takmışlar onu dehlemek istiyolar

Bence Milan yöneticileri 35'e falan yollamak istiyo bizimkiler de 35'e okey ama oyuncu iknasına kasılıyor
Tamamen gözlemdir
Antrenman fotolarinda mutsuz gibiydi abi

bize çakılacak topçunun yanında genduzinin maliyet baya düşük kalacak gibi görünüyor masmaalesef

Fofana monaco da cok iyiydi ama milan da bu sezon rotasyon oyuncusu oldu allegri ile birlikte

Gecen sezon ligde ve cl de milan’in denk geldigim maclarda oynuyordu

Bir oyuncu rotasyon oyuncusu oluyorsa performans olarak da dogal olarak bir gerileme oluyor aldigi sürelerden dolayi

Son sezonuna göre ne kadar gerilemis onu izlemek lazim belki yarin como’ya karsi oynar ve izleriz ama genel olarak cok iyi topcu isimizi görür maliyetleri asiri abartmamak sartiyla
Yav gözünü seveyim Arda internet çağındayiz açıp bir baksaydin dostum hiç değilse.

5 dk lik bir Search yeter. 15 maç ilk 11 başlamış 2 maç sonradan girmiş 2 maç hiç kadroda yokmuş sakat diye. Bunlar Lig sadece. Diğerlerine bakmadım bile. Bu mu rotasyon topçusu yapma gözünü seveyim ayıptır ya sallarken biraz dikkatli sallayın bari

Paraya kiyacaksin. 100 milyon bütçe yarat.
Fofona 35
Mazambi 30
Gouiri 25

Şunları komple alsak ihya oluruz. Kalan para ile de Fransa'dan genç birini al.
Gouiri gelse Lookman'a çok da ihtiyaç olmaz.

Hatta bana kalsa 100 milyon ile Fofona uğraşmam Varela'yi 40 45 arası bitirmeye uğraşırım. Biri 24 diğeri 20 yaşında 2 orta saha.

tahta ayaklı sütçü beygirinin birine 40 bonservis 10 maaş falan verirsek tesislerin kapısına zincirlerim kendimi

Fofana için Milan forumlarına vs. baktım

Satmayız devre arası lazım Allegri bırakmaz anca 40 falan olcak ki bırakalım diyolar
Fofana'nın gitmek istememesini normal karşılıyolar yine Modric'ten sonra eldeki en iyi OS bu diyolar
Loftus Cheek'e takmışlar onu dehlemek istiyolar

Bence Milan yöneticileri 35'e falan yollamak istiyo bizimkiler de 35'e okey ama oyuncu iknasına kasılıyor
Tamamen gözlemdir
Bu Loftus‘un son durumu nedir acaba bayagidir izlemiyorum

2-3 sene önce ates ediyordu izledigimde, tempolu fizikli dikine giden herifti

Bu Loftus‘un son durumu nedir acaba bayagidir izlemiyorum

2-3 sene önce ates ediyordu izledigimde, tempolu fizikli dikine giden herifti
Ben Sarri zamanı aşırı beğeniyodum herifi. Milan'da da ilk başta fena değil gibiydi

Çok sakatlık geçirdi belki fiziksel olarak yıpranmıştır

keşke bjk bizim arka bahçemiz olsaydı rafa alırdık 3-5 aylık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt