Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesaj bir Fatih Terim vs Okan Buruk kıyaslaması değildir, FT türk futbolunun zirvesidir zaten. Burada başka bir şeye değinmek istiyorum,

Arşivci ve tarih meraklısı olduğum için çocukluğuma denk gelse de 90'lı yılların Galatasaray'ına baya hakimim diyebilirim.
Bugün Okan hoca için yaptığınız eleştirilerin %90'ı o dönem Fatih Terim için de yapılıyordu.
Size sadece kendi evimizde Trabzon'dan 5 gol yiyerek yenildiğimiz şu maçı örnek vereyim, ya 98 ya 99 olması lazım. Tabii o zamanlar sosyal medya yok bir şey yok, altı üstü 2-3 köşe yazarı eleştiri yapıyor o kadar. O nedenle şimdiki gibi geniş bir yorum/eleştiri repertuvarı yok elde. Bugün bir çoğunuzun haberi bile yoktur muhtemelen aklınızda Galatasaray 96-00 arası muhteşem ötesi yenilmez armada bir takım gibi kalmış vaziyette ama işin aslı öyle değil. Baya bildiğin Hagi'li magili über kadroyla Fatih hoca kendi evinde hamsilerden 5 yedi.

yfytf.webp

Geçmişten örnekler vererek hep bazı eleştiriler yapıyorsunuz işte bizde şöyle miydi böyle miydi diye.

Yaani bu sorunun cevabı genel olarak evet.

Ula 10 saattir uyuyordum. Neler neler olmuş. Fofanadan ret yemişiz, ibre Hakan'a dönmüş. Midtyland'dan wonderkid forvet bulmuşuz

Ulan bari FFP'den falan bişeyden ceza yemiş olsaydık da transfer yapamıyoruz diyeydik.
İkinci başkanın vizyonsuzluğu, iş bilmezliği, basiretsizliği, beceriksizliği yüzünden transfer yapamıyoruz demek koyuyor :D

fofana transferi olursa muhtemelen bu hikayenin birebir aynısı yaşanmış şekilde olacak. Çinli başkanın durumu %100 kavukçuyla benzer şekilde şu anda

1 aydır hala Armandoyu bitirmeye uğraşıyorlar ve biz bunlardan transfer bekliyoruz, cidden mahvolduk

Fofana monaco da cok iyiydi ama milan da bu sezon rotasyon oyuncusu oldu allegri ile birlikte

Gecen sezon ligde ve cl de milan’in denk geldigim maclarda oynuyordu

Bir oyuncu rotasyon oyuncusu oluyorsa performans olarak da dogal olarak bir gerileme oluyor aldigi sürelerden dolayi

Son sezonuna göre ne kadar gerilemis onu izlemek lazim belki yarin como’ya karsi oynar ve izleriz ama genel olarak cok iyi topcu isimizi görür maliyetleri asiri abartmamak sartiyla
Orta sahada modric 1500dk ve saelmakers 1600dk den sonra en cok sure alan topcu 1200dk ile. Pek rotasyona dustugu söylenemez

Lanet olsun alin hakani ama yanina oynayacak u23 de alin hakan dönene kadar. Bide gouriyi alin kapatin transfer

Hakan pek içime sinmiyor yaşı var sakatlıklar başlamış orta saha helva gibi olur okan hoca 10 numarada düşünüyorsa ozaman farklı

Torreira Hakan
İlkay/Sara

Torreira ???
Hakan

çalhanoğluna 12den yüksek bonservis verilmesini doğru bulmam

Edilen bilgilere göre Simit Sarayı şubelerinden birinde bir kaç simit, poğaça ve açma kaybolmuş. Simitçinin keyfi kaçmış, bu konuyla ilgileniyormuş, sorunun kaynağını tespit eder etmez transfere odaklanacakmış.

Edilen bilgilere göre Simit Sarayı şubelerinden birinde bir kaç simit, poğaça ve açma kaybolmuş. Simitçinin keyfi kaçmış, bu konuyla ilgileniyormuş, sorunun kaynağını tespit eder etmez transfere odaklanacakmış.

ben çalıyorum transfer olana kadar çalmaya devam edecem bi de girip wc kullanıp sifon çekmiyorum bilerek şu ara

Marmoush ismi çıkmış tabii gelmez de, keşke olsa lan. İnanılmaz bir herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt