Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusta da durum aynı. Lookmana o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Kanat oynayacaksa o başka.
Yunus’un aklı varsa Bernardo Silva’yı örnek alır, ne direkt kanat ne de 10 numara ama daha bir iç ve derin oyuncusu profiline daha uygun.

Kondüsyonunu da geliştirir hem.

Hakan Calhanoglu sakatlik gecmisi. Hakan Calhanoglu geriden oyun kurmada bizim su an ihtiyacimiz olan profil ve yararida olur ama oynarsa yarari olur. Ben artik biktim alinip oynayamayan oyunculardan. Pape Gueye veya Fofana mesela adamlar sezonda rahat 50 mac cikariyor sakatlik sorunlari yok. Singo cok iyi oyuncu kumasi belli gorduk ama 2 aydir yararlanamiyoruz. Torreirayi senelerdir konusmamizin sebebi istikrari. Hakanin maliyeti 10 milyon bonservis 3-4 milyon euro maas seviyesinde olacaksa hemen alinsin bir sey demem.

IMG_0792.webp

Yav oyuncuya bu maaşları verip anca ikna edebiliyorsunuz

Rezalet ya valla billa

Çünkü iletişim gücü yok ki. Karşısındaki adamı etkileyen bir tavrı yok, bir aurası yok.

Yunus’un aklı varsa Bernardo Silva’yı örnek alır, ne direkt kanat ne de 10 numara ama daha bir iç ve derin oyuncusu profiline daha uygun.

Kondüsyonunu da geliştirir hem.
Okan hocamın maalesef öyle bir sistematiği yok. Keşke olsa.
Samardzic'i yazdim ya o daha uygun o rol icin.

Gouiri daha cok kanat/forvet gibi takilir.
Samardzic de tam 10 değilmiş ya ondan dedim. 2.forvet gibi konumlandırdık Gouiriyi

Monaco geçmişi olan futbolcu hariç kimseyi bilmiyor mu bu Scout ekibi.
Zamanında monacoyu araştırırken çıkardıkları raporları mı sunup duruyorlar

Paquetá hâlâ Flamengo'ya transfer olmak için baskı yapıyor, ancak Brezilyalı oyuncu greve gitmedi. Dün antrenmana normal şekilde katıldı.

West Ham, orta saha oyuncusu Lucas Paquetá için istenen fiyatı düşürmeyi görüşmek üzere bu hafta sonu hissedarlarıyla dahili bir toplantı düzenleyecek.

(Kaynak: @JacobsBen )

Fofana ve Samardzic alinsin Italya'dan yeter.

Bir de Fransa'dan Gouiri'yi alsinlar.

Baska oyuncu istemem.
Abi gouriyi bence söylendiği gibi 20-25 e salmazlar adamlar mikautadzeye bile 25 çektilerdi geçen sene gouri yi geçen sene almalıydık biz

Oyunculari masaya yatirip ne yapiyor acaba? Zorla simit falan mi yedirmeye calisiyor? Ikna olmazlar tabi.

Paquetá hâlâ Flamengo'ya transfer olmak için baskı yapıyor, ancak Brezilyalı oyuncu greve gitmedi. Dün antrenmana normal şekilde katıldı.

West Ham, orta saha oyuncusu Lucas Paquetá için istenen fiyatı düşürmeyi görüşmek üzere bu hafta sonu hissedarlarıyla dahili bir toplantı düzenleyecek.

(Kaynak: @JacobsBen )
Alalım mi

Thuram a ne ister acaba juve onu zorlasak bu paralara kadar çıktıysak

Abi gouriyi bence söylendiği gibi 20-25 e salmazlar adamlar mikautadzeye bile 25 çektilerdi geçen sene gouri yi geçen sene almalıydık biz
5 kira sezon sonu icinde 25 milyon euroluk zorunlu opsiyon ile olmayacak transfer degil yeter ki oyunculari ikna etsinler, bizde asil problem paradan ziyade ikna edememeleri.

Adam Flamengo'ya gitmek istiyor o yuzden kulubune baski yapiyor..

Thuram a ne ister acaba juve onu zorlasak bu paralara kadar çıktıysak
Onu unut.

Yav oyuncuya bu maaşları verip anca ikna edebiliyorsunuz

Rezalet ya valla billa

Çünkü iletişim gücü yok ki. Karşısındaki adamı etkileyen bir tavrı yok, bir aurası yok.
Tam tersi, oncesinde 5 e giderim diyen bu tercuman araciligiyla konusan, renksiz, kokusuz, ama bol egolu ozelliksiz herifleri gorunce " Gala bu mu? 8 e ancak giderim" diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt