- 27 Ocak 2010
- 139.476
- 105.825
- 5.648
transfer yapamıyoruzzzz gülmeyin ya transfer yapamıyoruz yaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson bence de 30-35Ederson 5 milyon peşin 35 opsiyon lokman 10 peşin 30 opsiyon böyle bişeydir direkt reddederler
Satılmamalı bu sezon sara abi zanioloda da dedim sara bu sezon yedekte durmalı yetenek olarak dar bir kadro yapımız var sarayı satsak yedekten Kaan giricekAl Sara'yi ver Samardzici
İşte öylede atalanta vadeyi kabul ederse ederinden yüksek rakam çeker muhtemelenEderson bence de 30-35
Lookman da 30+bonus bana gore
Bunu neden reddetsinler? Tam tersi direk kabul ederler 80 milyon euro yapıyor zorunlu satın alma ile tekliflerde.Ederson 5 milyon peşin 35 opsiyon lokman 10 peşin 30 opsiyon böyle bişeydir direkt reddederler
Bende gouriciyimLookman 35 bonservis 9 maaş
Onun yerine Gouri daha iyi olmaz mı?
Gouriyede 30-35 isterler kendiside en az 5-6 ister benceLookman 35 bonservis 9 maaş
Onun yerine Gouri daha iyi olmaz mı?
Lookmana keş para istiyorlar diye biliyorum opsiyon falan kabul etmiyor adamlar direkt nakit diyorlardırBunu neden reddetsinler? Tam tersi direk kabul ederler 80 milyon euro yapıyor zorunlu satın alma ile tekliflerde.
hani bizim takım tamdı. Sakatlar döndü ne ara 6-7 oyuncuya ihtiyaç duyuldu.
bu takımın hocası ne yaşıyor.
Bu hakan degil mesela pek
Belki ama daha kullanışlı gibi.Gouriyede 30-35 isterler kendiside en az 5-6 ister bence
Zorunlu olmayan yada şarta bağlı kiralığı kabul etmiyorlar. Yoksa zorunlu satın almayı kabul ederler 10 peşin+ 30 sezon sonu zorunlu denince zaten adamların istediği bu 35-40 milyon euro 1 sene içinde ödensin istiyor onlar.Lookmana keş para istiyorlar diye biliyorum opsiyon falan kabul etmiyor adamlar direkt nakit diyorlardır
Sosyal medyadaki puştlar yüzünden gouriden olacazLookman icin verecegin parayi Gouiri icin vermek daha mantikli geliyor, hem cocuk 3 yas daha genc hemde Lookman kadar maas da almayacaktir.