Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim haber medyasi bu sekilde isledikce futbolcu olsam " ulan elleri mahkum, menajeri arayayimda maximumi koparana kadar diretsin" derim mesela.

Hakan calhanoglu ciddi bir is olsaydi ya da istenilen net adam diye bahsedilseydi gorusmeleri onceden olurdu babasiyla dayisiyla her neyse uzerinden. Gene gundem doldurmaca gibi geliyor bana

Gouri biraz daha teknik ve kuvvetli gördüğüm kadarıyla, top taşıma becerileri ikisinin de iyi ama lookman kalenin yerini ezberlemiş, sırtı dönük bile olsa kaleye bakmadan topu sokuyor ne zaman ve nasıl vuracağını çok iyi biliyor, teknik ekip ihtiyaca göre karar versin eğer sadece biri alınacaksa.
Lookman 3-4 senedir üst seviyelerde oynayan bir isim gouri biraz daha sallantılı bir isim yaşı genç çok daha iyi de olabilir ama uyruğu nedeniyle biraz şüpheliyim ortası yok bu adamların ya çok üst seviyeye çıkıyorlar yada dibi görüyolar ziyech harit örnekleri ortada lookman agresif hırslı adam osimhen 2 olur takımda gouri tutarsa bambaşka bişeye dönüşür ama tutmaz salarsa dahada dönüşü olmaz

Ben lemina’nin tamamen bittigini de düsünmüyorum

Cok fazla mac oynamaktan tükendi

Ekonomik kullanmadik ve sakatliklar da gelince performansi geriledi

Atletico madrid macinda iyi konsantre olmus bir lemina’nin ne kadar önemli oldugunu göreceksiniz zaten

Hocam hem hakan hem ederson mu istiyorsun inşallah canım ya

Hakan + Camara + Ozan Kabak + Lookman + U23 santrafor = TR Şampiyonluk + TR Kupası + CL Çeyrek Final
Sene sonu BAY ve Sara gider. Takımda revizyon yapılması gerekir.

Bu yavşaklar neden hala gouri işine girmediler şaştım valla. Çoktan teklif vermeleri falan lazım dı

Marco Conterio
1000060479.webp

Şu anda Kavukcu ve tüm yönetim kulislerde sessiz sedasız hareket ediyor; önümüzdeki günlerde büyük transfer bombaları patlatmaya hazırlar.

Resi güzel yazmışda.İnter gerçek anlamda bir sistem takımı..Bizde hakandan çok daha fazla beklenti olacak.Aynısı ilkayda olduğu gibi.Takım atlet ama orta saha bu konuda zayıf olursa diğer oyuncuların atlet olması bu zaafı gidermez.
İyi bir altı ve iyi bir ofansif orta sahayla tabiki uygun maliyetle isterim hakanı.Fakat şu durumda bana doğru gelmiyor.

HakanÇ 15-20€ bonservis 5€ maaş
Oulai 25-30€ bonservis 1€ maaş, olmuyorsa Maestro 5-7.5€ bonservis 0.5€ maaş

2 isimde yabancı, yada yüksek maaşlı son sözleşmesi olacaksa işimiz var.

Kisaca yönetim dahil kimse bir şey bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt