Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Hakan dan degilde Kaan Ayhan Ahmet Kutucu Eyup Aydin Yusuf Demir gibi formanin kiymetini bilmeyen gurbetcilerden rahatsizim.Kimisi kilo aliyor kimisinde yetenek yok gurbetciler gitmesini istemiyor kimisi 4 senedir yattigi yerden para kazaniyor kimisi de Anadolu takiminda bile oynayamiyor.

torreira
hakan sara

lig ve avrupada ayrı ayrı nasıl olur fikirleriniz

yumuşak veya temposuz kalır mı

top kapmada çok zorlanırız gibi hissediyorum

@Keramettin TANRIVERDİ
@Hasan Bekir
@Kemal Tan Canatan
Ligde zorluk yaşamayız. Top zaten bizde olur ama ön alan baskısında zorlanırız o yüzden Hakan'ı derin 6 oynatıp Torreira'yı öne prese salmak daha mantıklı olur bizim için. Avrupa'da ise bu şekil oynayacaksak ön alan baskısından vazgeçmemiz gerekip geride bekleyip alan kapatarak savunmamız gerekir. Fizikli bir orta saha şart olur Avrupa'da.

İnter'in Hakan'ı devre arasında 15-20 milyon civarına inanıyor musun pek?
Metriklere baktığımızda en efektif oyuncuları Hakan

Hoca değişikliğine rağmen hala iyi gidiyorlar

Ben olsam ucuza salmazdım açıkçası ama oyuncu gitmek istiyorum derse salabilirler.

herifler sezon başında beri 150 m eur bonservis para harcadilar + maaşları saymıyorum bile , 1 sol kanat + 1 forvet alacaklar
12 senedir ne sampiyon olamiyor ne CL gidemiyor. reklam gelirleri sponsorluklar düşük başarı yok oyuncu satışı yok
bu kadar oyuncuların paralarını kim neyle karşılıyor paraları nereden buluyor
Sadece bu sezona özel değil ki bu 3 sene şampiyon olurken hep GS para harcıyor denildi ama her zaman Fb bizden daha yüksek paralar harcadı. Zenginleri çok, taraftar gelirleri de iyi buluyorlar bir şekilde.

Kante yıllık 10.5 m eur maaşla fb anlaşmak üzere , bi kanat bi forvet alacaklar

herifler sezon başında beri 150 m eur bonservis para harcadilar + maaşları saymıyorum bile
12 senedir ne sampiyon olamiyor ne CL gidemiyor. reklam gelirleri sponsorluklar düşük başarı yok oyuncu satışı yok
bu kadar oyuncuların paralarını kim neyle karşılıyor paraları nereden buluyor
Fenerin de geliri bayağı yüksek, arada Yusuf gibi hülle satışı falan da yapıyorlar.

Açıkçası BB borcu olmadığı durumda yönetilemez bütçeler değil bir de.

Bizim 350 onların 250-300 bandında geliri var. Bir de bedelli yaptılar yine, oradan da nakit girdisi olacak.

Biricik canın hocanın futbol aklı işte
1768477569740.webp

Sara'yı bir yerlere göndermeyi unutun bır defa. Hala kadroda onun rolünü üstlenecek adam yok Sara değerli oyuncu ama tempolu CL maçları için yetersiz kalıyor. Kapanan Anadolu takımlarına karşı ne kadar değerli oyuncu olduğu anlaşılır. Kadroda dursun, tribi yok ,yedek kalır ,11 çıkar oynar topunu. Bize lazım olan oyuncu tipi bu.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerli arkadasim WhatsApp mesaji yolladi;

sizin transferler nerede biz Kante'yi aldik ahahahah yazmis.

Koc Holding maasini ustlenecek demis.

O nasil oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt