Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekonomik açıdan koparlar arkasında yalı çocuğu yokken o kadar sürdürebilir bir yapı kuramazlar diye düşünüyorum.

Saran'ın gücü o sürdürebilirlik için yetmez hele ki bu kadar harcama yapıyorken hiç yetmez diye düşünüyorum.
fbnin ne motivasyonu ne zengini biter maalesef

inanılmaz kafalara sahip adamlar

bi de bizim taraftara bak 1 maç kaybettik öyle bi hava var ki sanki 10 yıldır fb şampiyon oluor

Hakan kisa vadeli bir cozum olur yani suan Super Lig sampiyonlugunu dusunuyorsak Hakan gelip fark yaratir, kalitesi tartisilmaya acik bir oyuncu degildir.

Ama sonucta transferleri 6 ay icin yapmiyoruz diyorsak ve onumuzdeki sezon icinde Avrupa'da dogru bir kadro planlamasi ile yola cikilmasini istiyorsak bence o maliyetlere daha farkli ve daha genc ama Avrupa icin daha dogru oyuncular alinabilir.

En fazla 3 isim bildiriyor.
Şimdilik Kante Gündüz Musapa
Forvet gelirse Musapa çıkar
Kanat gelirse kim çıkacak?

Herif 2 gündür red yemekten başka bir halt yapmiyor yine ne gülünç iş ya.. Üstelik herkese 1 çuval para teklif ediyor ona ragmen yiyor suratını gören kapiyı yüzune vuruyor. Her donem ayrı rezillik.

Fiyatı maaşı umrumda değil benim fayda verir mi vermez mi ona bakmak lazım.Bu takıma Hakan fayda sağlar mı net sağlar deli gibi.Fofana açık kapatır mı yüzde yüz adam ilanın as orta sahası.Lokmana ihtiyaç var mı ? kesinlikle var yeri gelir barışı forvete atar icardiden kurtarır seni .3 ü yüz milyon mu ediyor ? yönetim para sıkıntımız yok dedi versin alsın

Cok sükür bugünde kimseyi alamadik.

Lokman 10 numara olmaz arkadaşlar zorlamayın. Biz Barış 'ı ya da Sane'yi iyi durumlarında yedek birakamayiz . Onlara alternatif olacak ses etmeyecek ama görevini yapacak oyuncuya ihtiyaç var kanatta. Mesela genç bir scout transferi düşünülebilir kanat için.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alajbegovic rayan. Sefan baiaram

Torreira-Hakan-x(playmaker) yaparsak kante ve guendouzi sabaha kadar kossalar topun peşinde 1 tane bile ikili mücadeleye zor girerler top goremeyecekleri için

bu her zaman tutan bir şey değil

bu mümkün ama maç içinde bir sürü başka şeye de bağlı

mücadeleci orta saha da galip gelebilir

mesela bu oyunculara topun getirilmesini engelleyip azaltabilirler veya bu oyuncuların pas atacakları kanalları kapatabilirler

orta saha en önemli mevki ama tek başına herşey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt