Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboldan anlamasam da toplardan iyi anlarım ağır top
1768481694863.gif

Hakan kesinlikle alınmalı bence Tor ile beraber o bölgeyi kaldırabilirler. Son dönemde Lemina hareketsiz daha iyi olacaktır bizim adımıza . Birde 10 no transferi yapılırsa orta saha toparlanacaktir. Yani 6, 10 ve kanat transferi şart

Serie-A liderisin ve ŞL'de 12 puan ile ilk 8 içindesin.
Burada da defalarca yazıldığı gibi bir sistem takımısın ve en önemli oyuncularından birine devre arası teklif geliyor, 15-20 diyelim hadi. Ne büyük para İnter için...
Aç mısın açıkta mısın Lazio gibi iddiasız ve batakta mısın da olur gelin konuşalım desinler ben bu kafayı anlamıyorum.
Oyuncu ile sözleşme uzatmak için şimdiden istekliler, İnter taraftarı seviyor.
Hakan ben bu takım için daha oynamam işim bitti demedikçe de bu görüşleri devam edecek.

3 senedir arabistanda oynayan, 35lik,fransa milli takiminda 1 sene sure bulmamis kante 2 sene net katkı veriyor

Ama 31 yasindaki prime donemindeki hakan en fazla 1.5 sene katkı verebilirmis

Daha ne kadar rezil edeceksiniz bu yorumlarla kendinizi acaba
Bizim taraftar istiyor hem ucuz olsun hem deniz manzarası olsun Hakan müthiş iş olur

Takıma Mertens gibi çakal yüksek zeka akıllı pres yapabilen bir ortasaha lazım.Maalesef ki bu yönetimin alabileceği bu profil Rafa

Hakan bize transfer olmak istedigi icin kankalarina haber yaptiriyor

Biz ise tam aksine ilgilenmiyoruz

Yazin ayni süreci yasadik,simdi tekrarini yasiyoruz

Bizim ilgilenmeme sebebimiz bence yazin ali koc’a haber göndermesi hatta görüsmesi

Bundan dolayi bazi yöneticiler belki de karsi cikiyorlar isin gercegini bilmiyoruz tabi ki bu sadece bir olasilik

bct hakan ç öz kardeşi falan mı babası bu kadar istemez gelmesini

21 At Mad
24 Gümrük
28 City

Bizimkiler ortadaki maçta konsantrasyon eksikliği yaşarsa geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt