Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.506
- 14.479
- 1.398
Burhan kafaya koymuş en az 25 milyon bonservis 5 milyon maaşla çakacak kulübümüze
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nöbette Göt möt konuşuluyor sen hala hakandasınBurhan kafaya koymuş en az 25 milyon bonservis 5 milyon maaşla çakacak kulübümüze

haberim yok kimin götü konuşuluyorNöbette Göt möt konuşuluyor sen hala hakandasın![]()
Dostum bunu hasan arda kaşıkçı aldı hiçbir şey yapamadı, bal yapmayan arıAga benden duymadiniz
![]()
Alex Tóth - Oyuncu profili 26/27
Alex Tóth, 20, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 23 Eki 2005, Budapest, Macaristanwww.transfermarkt.com.tr
Lazio almıştı sanırımAga benden duymadiniz
![]()
Alex Tóth - Oyuncu profili 26/27
Alex Tóth, 20, Macaristan ➤ AFC Bournemouth, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 23 Eki 2005, Budapest, Macaristanwww.transfermarkt.com.tr
1 tane transfer yapmışız burada kalani nerede ?Osimhen
Barış-yunus-sane
Torreira-hakanç
Eren-apo-sanchez-sallai
Şu kadro bana hiçbir şey vadetmiyor. 750 m euro harcayıp durağan, dribling ve fizik özürlü bi takım olduk helal olsun
Onlar kim hocam1 tane transfer yapmışız burada kalani nerede ?
Number 10 meselaOnlar kim hocam
Calisiyordum kim geldi haber müdürümKonuyu dagitmadan esas olan duruma geri donelim.
Birini alabileceğimizi mi sanıyorsunNumber 10 mesela