Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson
Lookman
Hakan ve u23 bir sol stoper u23 kanat forvet alsak tamamdır

Ben olsam sallaiye kıyarım griezman veya 10 numara için

Lemina sağ stoper,davinson ve singo sagbeki götürür.

Rizede taha sahini al sadece

Sallaiyi levent mercan bile rezil etti neticede

Antalyaya bende oynarım

O atleticyou yenek bakalım sadece küçük maclarin sagbeki sallaiye kıyilıyor mu kıyılmıyor nu

Hakan gelirse atleticoyu yeneriz bu arada.Oynamadan bile camianin havasını değiştirir

Bu borisin İngiltere dedikodusu doğru cikacak gibi

Tell gelir kanada 2002 kontenjanindan

Hala muhasebe mi yapıyonuz olm.

Geçen sene devre arasının net zararı 50 milyon euro bak zarar diyorum. Elimizde assetler kalmadı bile.

Ondan öncesinin zararı da 60 milyon euro, bir tane uçurtmayı oradan oraya gönderip duruyoruz şuan ne yaptığı hakkında bilgimiz bile yok.

Yusuf denen kılkuyruk herife 6 milyon bonservis yıllık da 1 milyon para veriyoruz. Bu 6 milyon 4 sene öncenin 6 milyonu. Geçen devre arası at gibi uçan 19 yaşında ispanyol kanat oyuncusunu 12 milyona aldı Como.

Zarar her daim oluyor olacak da. Hakana 20 milyon bonservis versen ne abi şu dakika sana yararı olacak mı olmayacak mı ona bakın.

Yav sag sola gidip, istedigimiz oyuncular cok pahaliydi, GSin gelecegini düsünüyoruz diye (gülerek), oyuncularnan anlasamadik derler.

Bu isin sonu subatin basinda Anthony Dennis 15 milyona GS'de Kap aciklamasina dogru gidiyor. Belki üstüne bir kazikli kanat oynayabilen adamda sokarlar.

gram akil yok bunlarda yemin ederim insani hasta ederler.

arkadas ucagini al Paris'e in mesela, oradan tarifeli uçak ile oraya buraya uc bitir isini gizlice. business class'li rezervasyon yaptır bitir islerini. herkes senin Fransa'da oldugunu zannetsin mesela.

niye herkese ötüyorsunuz gideceğiniz yerlere. hayır transfer yapıp göze girmek istiyorsun ama davul zurna ile ilan ettiginde senin kendi isine de tas koyuyor. bunu bir degil iki degil üc degil defalarca gördün iste aleyhine oldugunu.

abi ben anlamıyorum is hayatında bu kadar basarili olup milyon ve milyarlarca gelir elde ettikleri halde bu kadar gerizekali sekilde hareket etmelerini anlayamıyorum.

bir kere ya, bir kere su telsizi kapat ve islerini hallet saman altından. bunu ben niye dile getirmek zorundayım mesela. ya abi bir aklinizi azicik kullanın lütfen.

hic bir halti doğru düzgün beceremediler son 3-4 transfer penceresinde.

Hala muhasebe mi yapıyonuz olm.

Geçen sene devre arasının net zararı 50 milyon euro bak zarar diyorum. Elimizde assetler kalmadı bile.

Ondan öncesinin zararı da 60 milyon euro, bir tane uçurtmayı oradan oraya gönderip duruyoruz şuan ne yaptığı hakkında bilgimiz bile yok.

Yusuf denen kılkuyruk herife 6 milyon bonservis yıllık da 1 milyon para veriyoruz. Bu 6 milyon 4 sene öncenin 6 milyonu. Geçen devre arası at gibi uçan 19 yaşında ispanyol kanat oyuncusunu 12 milyona aldı Como.

Zarar her daim oluyor olacak da. Hakana 20 milyon bonservis versen ne abi şu dakika sana yararı olacak mı olmayacak mı ona bakın.
Yav ne muhasebesi beceriksizliklerinin kılıfı o. Beceriksiziz alamıyoruz diyemecegine gore maddiyattan muhasebe yaparak üstünü örtecek kulübü düşünüyor ayagı güya. Vizyoner yöneticilerimiz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt