- 1 Ağustos 2009
- 47.010
- 49.309
- 4.878
Hiçbir bilgim yok nacimKim lan bu koth
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir bilgim yok nacimKim lan bu koth
Bu öyle diyorsa gelmesinIkizine sor.
3 kurusluk adamlar bunlar.Ali Naci Kucuk: "Bu yönetim, Leroy Sane'yi getirdi. Herkesin hayal dediği Osimhen transferini bu yönetim yaptı. 28 Ocak'ı bekleyelim bence."
Defansif acidan ve havadan daha dusuk silas andersen e gore. Ben bu ay çıkarayım mi diye düşünüyordum kararsizdimŞahsen beğenmedim. Her temasta savruluyor driplingi de çok iyi değil
"Sefa kanka aksam biraz tivit kasalim, ordan gider egleniriz biraz. Yemek memek. Yayini gex tivitlerden etkilesim kasalim. Gece kalanlar sinirli sinirli superchat atar . Olmaz mi kanki"BCT: Gece 3-4 de baskın yayın olabilir
Umulmadık bariyerler geliyor gibiBizim İtalya çıkarması Osmanlı Viyana Fethine dönüştü zorluyoruz zorluyoruz içeri giremiyoruz
Bu camara uyurken bile dripling mi yapıyor anasını satiyim
Italyayi fethetti yedigi redlerden simdi sira ingilteredeGidecek gibi duruyor...
Defansif acidan ve havadan daha dusuk silas andersen e gore. Ben bu ay çıkarayım mi diye düşünüyordum kararsizdim
Scotun başına Deniz zorlu gecmelidirUlan şu adamdaki ciddiyet kulüpteki kimsede yok he
Kendince bi liste yapmış,listesindeki topçunun performansı düşmüş ve onu listeden çıkarsam mı çıkarmasam mı diye kara kara düşünüyor
Helal lan sana
forumdan 3 kişiyi, kulüpte 3 kritik mevkiye yerleştir:Ulan şu adamdaki ciddiyet kulüpteki kimsede yok he
Kendince bi liste yapmış,listesindeki topçunun performansı düşmüş ve onu listeden çıkarsam mı çıkarmasam mı diye kara kara düşünüyor
Helal lan sana