Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen fofananin maaşında indirim talep edilmeli

Statsları nasıl
pas yok şut yok neyi var acaba herifin yeşil istatistiği yok çok garip bir kitleme operasyonu

lqtyiq6.png

Sözlükte biri bunu yazmış 3m maaşa bize uçarak gelir alt limit o ztn bizde
bournemouth da devreye girmiş ve bonuslarla beraber 10m€ civarında bir teklif vermiş ama ferencvaros bu teklifi reddetmiş. teklif 15m€ seviyesine çıkarsa bournemouth oyuncuyu alır. alex toth 2m€ seviyesinde bir maaş için ingiliz ekibine tamam demiş.

Sözlükte biri bunu yazmış 3m maaşa bize uçarak gelir alt limit o ztn bizde
bournemouth da devreye girmiş ve bonuslarla beraber 10m€ civarında bir teklif vermiş ama ferencvaros bu teklifi reddetmiş. teklif 15m€ seviyesine çıkarsa bournemouth oyuncuyu alır. alex toth 2m€ seviyesinde bir maaş için ingiliz ekibine tamam demiş.
Lan 20 yaşında veled nasıl bu paraları istiyor neyi ispat etmiş

Burhan Hakan transferinde de olumlu konuşuyordu 20 milyon istiyorlar vb. gibi sonra adamların satmıyoruz dediğini yazdı o yüzden aşama kaydedildi haberine pek inanamadım. Oyuncuyu izlemedim ama istatistikleri ve okuduğuma göre oyuncu ciddi büyük potansiyel olarak görülüyor pas tekniği ve oyun görüşü çok övülüyor. Lakin üst düzey liglere geldiğinde bir alışma evresi olacak bir kere kesin olarak güçlenmesi lazım en büyük eksiği bu gibi. Yani bu oyuncuyu u23 olarak alacaksak çok güzel hamle rotasyona ama yanına Mandela Keita, Mukau tarzında fiziksel olarak güçlü alan kat eden ve savunan oyuncu da almamız hala şart. Toth+ Mandela Keita beni çok mutlu eder mesela ve bu ikiliyi Fofana parasına hatta maaşlarını da düşününce belki ondan biraz daha uyguna getirebilirsin ve bu daha iyi planlama olur. Tabi bizimkiler havalimanına taraftar getirmeyeceği için yaparlar mı? Sanmam.

Toth’u Bournemouth alırsa biz de onlardan Alex Scott alalım hemen

Nelson mandela gelsin o oynar bak bizde

Bu totha hasan arda aldığından beri içim ısınmadı

bu arkadaşı alsak keşke ama pahalı artık

Piyasa değeri 12 olan bize 25 artık adımız çıktı bir kere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt