Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Toth anladığım kadarı ile Mertens rolünü iyi oynuyor, hücum presinde etkili ve bunun yanında final pasları iyi o bölgede zaten oyuncu ihtiyacımız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela Palau adasinda Milli oyuncu olsa bile mi, kanka?Dünyanın her neresinde bir futbolcu varsa emin olun bu forumda o oyuncuyu en az 540 dakika izlemiş bir insan kesinlikle vardır
Bizdeki database hiç bir skavt ekibinde kesinlikle yoktur
Laa Sara'yı neden satıyorsunuzSara Ahmet Yusuf şut
3 adam gider minimum 5 oyuncu lazım.
Noldu Motz
O isimler 150 degildi. Gecen yıldan giren cikan isimler oldu ben kendimce takılıyorum ve seviyorum da. Bu benim bakis acim.kafa açmak yerine takimim adina sevinirim en fazla. Kimseye de hakaret etmem.hocam.150 tane isim öneriyor illaki birileri tutacak sonra kafa açacak aylarca.
Ṣaṣirirmiyiz?
Ozan tufanın wonderkid sayıldığı hali gibi bi topçu tadı verdiMacar liginin bu kadar çok gurmesi olduğunu bilmiyordum,herkes çok yakından tanıyor bu macar çocuğu
Uganda 2. liginden isim çıksa tanıyan çıkar buradaMacar liginin bu kadar çok gurmesi olduğunu bilmiyordum,herkes çok yakından tanıyor bu macar çocuğu