Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.729
- 40.470
- 3.413
Sa, mutfak takimi, salon takimi ve balkon transferinde ne durumdayiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber doğruysa ve Ceneviz tüccarları, fiyatı daha da yükseltmeyeceğimizi anlarlarsa bu işin oluru var bence. TR 'hacı ağası' kulüpler dışında kimsenin bir daha o rakamları teklif etmeyeceğinin farkındadırlar ve böyle durumlarda rasyonel kararlar almalarıyla ünlüdür bu herifler...Hakan Çalhanoğlu'nun temsilcisi yarın Inter yönetimiyle görüşecek. Galatasaray'ın bu transfer için en üst limiti 18 milyon euro. Yarın sıcak gündem yaşanacak. (HT Spor)
Hahahahah evet 28 ocak söylenmeye başlandı demek yineAli Naci Kucuk: "Bu yönetim, Leroy Sane'yi getirdi. Herkesin hayal dediği Osimhen transferini bu yönetim yaptı. 28 Ocak'ı bekleyelim bence."
4. SallaiMacaristan dan çıkan şeylere baktığımız vakit 1 barbara 2 szoboislai 3 toth diyebilirmiyiz
O karı büyüyle falan uğraşıyor baktıydım hesabına benAbi şu rabiotun anası kulübü bile üstüne istese tamam diyip alıp gelecektik valla çok şey farkederdi
Direk soğudum oyuncudan. Mandela Keita tarafındayım.
masal anlatmamacar arkadaşımla konuştum , tothu 2 yıldır ingilizlere itelemeye çalışıyoruz bi klüp arıyoruz ama bi türlü bulamadık umarım siz türkler olmazsınız kardeş sayılırız dedi anlayın ne denli büyük bir çöp oldğuunu
O kadar alakası yok kibu toth denen cocuk mevkileri ayni degil lakin bizim salai gibi .. cok soveriz