Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen açıklamış şimdi finale geldiğimiz 2-3 oyuncu var diye. Abi ne avrupa var ne şl harbiden siz ne yapıyorsunuz ya bu nasıl bir çapsızlık arkadaş. Yazık ya

Hakan’i istemedikleri cok belli. Ulan Inter mal mi devre arasi kilit adamini 10-15 milyon euro’ya versin. Sirf taraftara bakin denedik olmadi demek icin yapilmis bir hareket.

Soyle dusunun, Inter bize geliyor ve Torreira icin 15 milyon teklif ediyorlar. Ne derdiniz?

Hakan’i alacaksan yazin alacaktin. Neredeyse sampiyonlugu verelim de su yonetim ve teknik kadrodan kurtulalim moduna gectim ama gonul el vermiyor.

Hakan çok sık sakatlanmaya başladı. 5M’den az yıllık istemez, 32 olacak artık. Bu kadar para saçmak istememelerini anlıyorum. Bizim ortasaha mücadeleye dayalı İlkay gibi patlamasını istemeyebilirler

kim o ya hiç görmedim
1000045526.webp

Şununla jelertin ikili mucadeleye girdigini düşünsene :asd:

Bournemouth "welcome" videosu hazirlamistir bile

Toth'u bizim taraftarın yemesinden çok hocanın yemesi daha olası. 50 bin kişinin önünde en ufak titremesinde yedeğe çekilir ki titrememe şansı yok, zaman lazım diye sezon sonuna kadar kullanmaz doğru dürüst.

Zaten 1 aydır konuştuklarına göre de tutarsız, daha 2 gün önce elit oyuncu alacağız diye saçmaladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt